Arama sonuçlarınız

1. peyloride

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Bugun magazaya gidip bu modeli ve diger SYM modellerini test etme sansimiz oldu fakat hic biri esimin boyuna uygun gelmedi maalesef. Parmak ucunda ucu ucuna degebiliyor. Sonrasinda Yamaha bayisinde gittik nmax cok iyi oldu boy acisindan. Fakat arada 100bin fark var; bilemiyorum deger mi...
  2. peyloride

Beni yanlis anlamissiniz :) Scooter delisi derken normal motorlu scooterlardan degil de su cocuklarin bindigi scooterlardan bahsediyorum. Arazi surusune cikmak derken de kastettigim benim alacagim motorda onumde arkamda oturmasi degil. Direk kendisinin motorunu surmesi. Su tarz bir seydi...
  3. peyloride

Benim baktigim evo modeliydi zaten. Sifir alirim heralde, kredi kartina guzel taksit imkani var onu degerlendirmeyi dusunuyorum.
  4. peyloride

Hayat o sifirlardan ibaret degil aslinda ya, belirli bir tecrubeden (hayat) sonra sanirim insan bunu anliyor. Her zaman icin hizli gitmek gerekmiyor. Her zaman icin buyuk olmak gerekmiyor. Olmasi gerektigi sekilde olmasi gerektigi yerde olmak gerekiyor daha cok. 19 aylik bir oglum var...
  5. peyloride

bu fena degilmis gercekten ya, cok kullanisli duruyor. tesekkurler oneri icin.
  6. peyloride

Aha hatirladim simdi. Sende mavi bi wolf 250 vardi yanlis hatirlamiyorsam cok guzeldi rengi. Evet dedigin gibi hemen hemen :) NS 150 Dominar 400 Africa Twin Multistrada V4S GSA 1250 Simdi de nasipse 125'lik bisey :) 1778175108 Hayat sasirtti gercekten cunku 2 tane servis var Sym'nin...
  7. peyloride

Merhaba, Çanakkale'de yaşıyorum. Burada çevre yolu hariç 50'nin üzerine çıkabileceğiniz bir yol pek olmuyor. Zaten her yer çok yakın, dolayısıyla ufak bir motosiklete geçmek istiyorum. Fakat sorun şu ki böyle bir motosiklet aldığımda eşim de binmek isteyecek, o yüzden ABS'li bişey istiyorum...
  8. peyloride

Avrupa Seyahati Onerileri

Selamlar, Haziran sonunda 4 haftalik bir izin ayarladik ve avrupa turu yapacagiz esimle birlikte. Istanbul'dan cikacagiz yola, su anda kafamdaki kabaca rota soyle: - Yunanistan uzerinden cikis yapip Tiran'a - Ardindan Kotor'a ve oradan da Hirvatistanin bir kiyi sehri olan Split'e kadar surup...
  9. peyloride

Uzun yolda sirt agrisi

Cozemedigim bir problem oldu bu sirt agrisi. Iki omuz kemiginin arasi ortaya dogru bir agri oluyor yaklasik 40-45 dk surdukten sonra. Motosiklet africa twin, gidon yukseltme vs. yok. Boyum 191 ve bence postur olarak bir sorun yasamiyorum cunku depoyu dizlerle kavrayip omuzlari bosta birakiyorum...
  10. peyloride

Africa Twin Kask Onerisi (Krios Pro/Exo1400Carbon/AirohCommander vs)

Merhaba, Africa Twin kullanicisiyim, on/off road oranim asagi yukari 75/25 seklinde. O yuzden Arai Tour-X4 gibi daha cok off-road odakli kasklari pek dusunmuyorum. Butce icin bir sinirim yok, bir onceki kaskimin 5. senesi su an, uzun sure kullandigim icin iyi bir sey alacagim. Olmazsa olmaz...
  11. peyloride

120k civarına motosiklet önerisi

Selamlar, İhtiyaçlarım şöyle; - Şehir içi işe gidip gelirken bana çok aşırı problem olmayacak (şu an remote çalışıyorum, ilerde de komple remote geçmeyi düşünüyorum ama sonuçta İstanbul'da yaşıyorum) - İşe git-gel haricinde (neredeyse) hep artçılı kullandığım için artçı konforu iyi olan -...
  12. peyloride

Topcase zırıltısı

Merhaba, Bu sesi önlemenin bir yolu var mıdır? Maxem SL45 kullanıyorum, çantanın alt plakası zamanla esnediği için sanırım tabla ile arasında boşluk oluşuyor ve çukura girdikçe oraya vurup ses yapıyor. Yapışkanlı süngerlerden yaptım ama hala kesemedim, en ufak çukurda ses yapıyor. Buna ne gibi...
  13. peyloride

Motosiklet üreticilerinin güvenlik konusunda hiç bir şey yapmaması

Geçen gün ciddi bir şekilde aklıma takıldı, bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Üreticilerin (bildiğim kadarıyla) hiç biri güvenlik için gidon kilidi haricinde bir şey yapmıyor. Oysa ki otomobillerde böyle mi? Yeni aldığınız bir range rover için acaba çalınır mı korkusu yaşamıyorsunuz...
  14. peyloride

Vexo eldivenler nasıldır? (Yazlık eldiven öneri konusu)

Vexo yeni modeller çıkarmış. https://www.motoruma.com/vexo-forway-yazlik-motosiklet-eldiveni-siyah https://www.motoruma.com/vexo-california-yazlik-motosiklet-eldiveni-siyah Fena durmuyorlar fiyatına göre. Kullanan var mı? Başka önerilere de açığım, yazlık eldiven arıyorum.
  15. peyloride

Fortnine En iyi Zincir Temizleme Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=UrEpAUi_QKA Az önce izledim ve baya hoşuma gitti. Özetle, Motul alanlar tekrar düşünsün derim. Gaz yağı yine idare eder gözüküyor. Wd-40 hiç önerilmezken o da iyi sonuç çıkarmış. Parası olanlar için ise en iyisi IPONE gözüküyor.
  16. peyloride

Motorun ilk marşta çalışıp kendi kendine stop etmesi

Garip bir durum yaşıyorum bu sıralar, normalde motor bu havalarda normal bir şekilde çalışır yavaş yavaş ısınır rolantisi düzgün hale gelirdi. Birkaç gündür düzgün çalışıyor yavaş yavaş devir düşüyor ve stop ediyor. Sonrasında da kısa süre içinde tekrar çalışmıyor. Çalışır çalışmaz gaz verirsem...
  17. peyloride

4Riders Monsoon Evo Hakkında

Bu yağmurluğu kullanan ve tecrübelerini paylaşacak birisi var mı aramızda? Fiyatı uygun ve fosforlu olması beni cezbediyor. Şu an decathlon yağmurluklarını kullanıyorum ıslanmadım fakat üstüne sarı yelek giy vs. uğraştırdığından ve çok da kaliteli olmadığıdnan bu ürün dikkatimi çekti.
  18. peyloride

Cruiser ile şehir içi nasıl bir deneyim?

Her sabah ve akşam yoğun trafikte bir cruiser süren var mı İstanbul trafiğinde? En çok beğendiğim motosiklet sınıfı bu fakat işe gidiş geliş çile olur diye düşünemiyorum. Çubuklu(Beykoz)-Cihangir(Beyoğlu) arası bahsettiğim mesafe.
  19. peyloride

2.viteste vuruntu gibi sallantı?

Selamlar, 150NS kullanıcısıyım motorum 20 bine yaklaştı. Birkaç gündür ilginç bir şey olmaya başladı. Vites düşürürken 2.vitese düştüğümde, mesela ışıklarda durmak için tek tek inerken, 2.vitese atıp da debriyajı hafif hafif bırakırken motor vuruntulu gibi tekliyor, bazen de alt taraftan ses...
  20. peyloride

Plaka konusu

Merhaba, Plakamda vida mevcut. Çarşamba gününe muayene randevusu aldım. Tek derdim plaka, emniyette ordan oraya uğraşmak istemiyorum işimden dolayı. Şöyle bir ürünle karşılaştım, muayeneden geçer mi acaba bilgisi olan var mı? Ya da plakayı tamamen legal olacak bir şekilde uğraşmadan nasıl...