Arama sonuçlarınız

1. delimavi

Motosiklet Kiralama İST. b.evlerde

SLM ARKADAŞALAR 2008 DE 5. AYDA B.EVLERDE MOTOSİKLET KİRALAMA İÇİN DETAYLI BİR MEKAN ACIYORUM. SİZLERİN FİKRİNİ ALMAYI DÜŞÜNDÜM MOTOSİKLET OLARAK RACİNG, SCOTER, MAXİ SCOTER DÜŞÜNÜYORUM. AMA RACİNG AGIRLIKLI OLACAK. KOŞULLAR A2 EHLİYER ŞART KİRALAMA SÖZLEŞMESİ VE TEMİNAT. TEMİNAT MOTOSİKLET...
  2. delimavi

rent a racıng

arkadaşlar gine gündem degişicek ama neyse arkadaşlarla bir düşüncemiz var ve bunun olup olamamsı için siz dostlarımıza danışalım dedik. kendi racıng motorlarımızla önümüzdeki sezon 5 veya daha fazla motorla 2 kontrolcu motorla birlikte diger motorları kiraya vererek uzun ve kısa turlar...
  3. delimavi

motor piyasasında çin e DİKKAT

arkadaşlar benim düşüncem bu sene çin mallarının piyasaya girmesi motora olan ilginin artmasını sagladı. bunun dışında kötü yönleride oldu tabi ucuz ve kalitesiz malzemelerin kullanıldığı çin malları aşırı vibrasyon ve gittiginiz yerde parca dökülmesine kadar aşırı şikayetlerle piyasayı allak...
  4. delimavi

DRAGLAR için club arıyorum

drag yarışları ile ilgilenen abilerim varsa onların deneyimi ve yardımı ile önümüzdeki sene drag yarışlarına katılmak istiyorum. bunu içinde bir clus gerekiyo. sponsorum hazır daha zamanımız var. ben ginede kendimi hazırlamak istiyorum elime böyle bir fırsat gecmişken.
  5. delimavi

istanbulda b.evlerede bir racıng tayfası

arkadaşlar bu yaz kurulan topluluğumuzu canlandırmak için bu civarda oturan tüm arkadaşlarımızı aramıza bekleriz. önümüzdeki sezonda birlikte yarışlara gelip beni desteklemek şartı ile:))
  6. delimavi

hoşbulduk:))

akkadaşlar merhaba önümüzdeki sene süper bir sponsorum var ve bir clube üye olup yarışlara katılmak istiyorum bana yardımcı olun