Arama sonuçlarınız

1. D

2. El motorsiklet mağazasından motor alırken nelere dikkat edilmeli?

Başlıktada belirttiğim gibi daha önce magazadan motor almış veya konuya vakıf olan site sakinlerine soruyorum. Motoru honda bayine gösterebilirmiyim kapora verip vs. Ayrıca şahtekarlık falan oluyormu nakit alcam bu arada
  2. D

2019 Modelleri ne zaman çıkıyor 2017 0 motor alsam mı beklesem mi ?

Arkadaşlar fazla bütcem yok motor almak istiyorum ama sıfır olsun istiyorum 2017 model sıfır alsam 1-2 ay içerisinde 2019 modelleri cıkınca 2017 modeller dahada düsermi veya satmaya devam ederlermi ayrıyetten 2019 modelleri tam olarak ne zaman cıkıyor bilgisi olan arkdaslardan yazmalarını rica...
  3. D

2. EL cbr 125 i magazadan alsam?

Arkdaşlar ben cbr 125 alıcam 20000 altı km olucak ve ilk motorum olcak ama hevese kapılıpda direk ilk gördümü almadım forum saolsun okudum ve youtubeden falan videolar izledim bununla ilgili aklıma geldi ve sormak istedim 2.el satan motorculardan alsak da bitmiş motor satarlarmı veya alan...
  4. D

38.000 km li honda cbr 125 mi yoksa sıfır mondial zone 150 mi

yeni ve ilk defa motor alıcam sizce hangisi 38000 cokmu fazla acemi oldugum ıcın burdan önerilerinizi bkliyorum
  5. D

Acemi motorcuya verceginiz tavsiyeler

Merhaba iyi günler ben motora başlamak istiyorum motor fiyatları almış başını gidiyor 2. elde hiç motor almadım dolayısıyla amatörüm bu konuda bende düsündüm sıfır motor almaya karar verdim cok baktım bütçesi uygun yakışıklı motor olarak mondial z one beğendim 5550 lira scooterlar hariç bu...

Yeni mesajlar