Arama sonuçlarınız

1. O

LS2 FF353 Rapid mi MT Helmets Targo

Merhabalar LS2 FF353 Rapid + ekstra günrş vizörlü ve MT Targo arasında kaldım ikisinin de fiyatı aynı 850 tl ama hangisi daha iyi bir tercih olur bilemiyorum. MT Targo hakkında yorum bulamadım internette. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. O

183 Boy İçin Hangi Naked

183 boy 80 kiloyum bana hangi başlangıç motoru önerirsiniz aklımdaki modeller KTM 250 HONDA CB250R CF MOTO 250NK YAMAH MT-25
  3. O

Motosiklet ve Ekipman Önerisi Rica Etsem

A2 ehliyete başvurdum kısa süre içerisinde sınavım var sizlerden başlangıç için m otor önerisi ve ekipman önerisi rica edicem motor sıfır olucak aklımda ktm 250 cb250r(fiyatını bilmiyorum tam olarak) cf250nk fiyat çok yüksek olmasa mt25 de listede olucaktı. nbu motorlardan hangisini...
  4. O

Motosiklet Ve Sürüş Kursu

Sonunda teorik sınavı geçtik b sınıfı için direksiyonuda geçtik bu hafta b ehliyetini alırım artık. Haftaya A2 için mimarsinanda kursun eğitimleri başlıyıcak. Kısmetse 1 ay içinde A2 ehliyetini alırım. Fuıara gidemedim ama merakla beklediğim CB125R ve CB250R araştırdım hala CB250R fiyatı...
  5. O

Lütfen ekipman ve motor seçimlerinde yardım

Şuna karar verdim aralıkta A2 için başvurucam. Motoru kışın kullanmam sıkıntınolur o yüzden kış geçtikten sonra motoreu alıcam kısmetse o zamana kadar ekipmanları alıcam kasktır eldivendir vs tek sıkıntı aişe ufak ufak alıştıyorum ama annem ehliyeti alıp 2 ay sonra motor aldığında direk trafiğe...
  6. O

Motor Ve Ekipman Tavsiyesi

Öncelikle herkese merhaba kaç gündür foruma üye olmaya çalışıyorum bir türlü kabul etmemişti sonunda yapabildim.bu sene üniversiteye geçtim ve okulum evime fazlasıyla uzak metrobüs metro gibi seçenekleri kullanıyorum ama bir süre sonra bıkkınlık durumuna getiriyor bide derse yetişmek için...