Arama sonuçlarınız

1. K

CBR 125r tekleme ve stop etme problemi

Öncelikle herkese hayırlı forumlar ve hayırlı seneler olsun.. Başlıkta da belirttiğim üzere elimizde yaralı bir cbr var. Bu motoru arkadaşıma ailesi hediye olarak almış tabi doğal olarak kullanmamışlar. Ancak arkadaşım yeni heves üstüne binince dünyası başına yıkıldı çünkü motor yürümüyor...
  2. K

Akü problemleri olası çözümler..

Öncelikle herkese selamlar, Bugün motorumun marşına basınca akünün ömrünün dolduğunu fark ettim. Akü değişme zamanı gelmiş geçiyor üzerindeki akü 6 yıldır takılı fabrikanın aküsü. Yeni akü fiyatlarına bakınca pek iç açıcı olmadığını fark ettim aklıma bir proje geldi.Laptoplardaki 18650 pilleri...
  3. K

KYMCO AGİLTY 125

Selamlar arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle.. Benim 2015 model 10 bin kmde bir kymco scooterim var. İstanbulda ki kar yağışına kadar hiç bir sorun çıkarmayan motorum kar yağdıktan sonra yağ yakmaya başladı ardından ustaya sorunca kalın yağ koymayı önerdi bende denedim şuan yağ yakma durdu...
  4. K

Bir anda ateşleme kesilmesi ?!

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu gün dip gaz giderken bir anda yavaşlama oldu debriyajı çekmemle devir sıfıra düştü. Başta benzin filtresi falan tıkandı zannettim ama benzin geliyor motorda hiç ateşleme yok buji kablosunu çıkardım motora tuttum kıvılcım yok pipoda sorun olabileceğini...

Yeni mesajlar