Arama sonuçlarınız

1. UmutK37

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

Alıp kullandığım memnun kaldığım ve yine olsa yine alırım dediğim motordur. sele konforu sele altı genişliği rahatlığı kalkışı gidişi yakıt tüketimi çok tatmin edici sadece basit montaj hataları var iyi bir ustanın yarım saatini anca alır. Tek kusuru 90kmyi geçmemesiydi en azından yolunu bulunca...
  2. UmutK37

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Crf250 hayırlı olsun, 1.92yim
  3. UmutK37

Kuba Race 125 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Göstergede 85 88 arası son hızı var ve motosiklet tek kişilik artçı basamağı yok ayrıca motor sıcakken çalışmama sorunu var diye biliyorum. Ne şehir içinde mantıklı bir model nede arazide dayanıklı bir model sadece 2. yada 3. motor olarak oyuncak niyetine kullanılır. Bu paralara Drift L...
  4. UmutK37

Hangi lastiği tercih etmeliyim?

İstanbul’da 3 yıldır yaz-kış Mitas Sport Force+ kullanıyorum şu an ikinci takımımdayım. Fren mesafesi ve ıslak-kuru tutuşu olarak beni hiç üzmedi. Daha önce MC50 modelinden de çok memnun kalmıştım.
  5. UmutK37

Bu sorunu nasıl çözerim?

Yetkili serviste yazılım güncellemesi yaptırıyorsun sorunun çözülüyor
  6. UmutK37

Karlı havada motor ışığının yanması

yağmur ve/veya soğuk hava> hararet müşürünün değer okuyamaması> arıza lambası> motorun kendini korumak için fan açması
  7. UmutK37

Karlı havada motor ışığının yanması

Cf 250 serisinde böyle bir durum var yetkili serviste 2-3dk süren yazılım güncelleme işleminden sonra tamamen ortadan kalkar, güncelleme imkanın yoksa büyük ihtimalle ertesi güne düzelmiş olur.
  8. UmutK37

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

500cc düşük km honda-kawasakinin yarı parasının bile altına dominar 400 yada voge 300ds alırdım hem kredi faizinden kurtulurum hemde a2 uyumlu diye aynı paraya yarı güçteki motorları almamış olurum
  9. UmutK37

Kymco Skytown 125Abs...

Kymco ve sym motorları muadillerine göre bir miktar fazla yakar performans anlamında eksiklik yoksa bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kıyaslama olarak jupiter125 i eşşek niyetine kullanıyordum anlas kış lastiği, arka çanta otobanda tapa gaz kullanım, istanbul trafiği, kağıthane yokuşları ve yeri...
  10. UmutK37

Lokma (Cırcır) Takımı Önerisi

Parça parça toplamak yerine imkan varsa set olarak alınması taraftarıyım hem düzenli olur hemde erkeğin çeyizi sayılır. Bosch cırcırlı tornavida set+ bosch 1/4 cırcırlı 14 parça lokma set+ 1/2 lokma set+ açık ağız anahtar set+ alyan takımı kullanıyorum motorun üstünde bulunup açamayacağım vida...
  11. UmutK37

Kışlık Mont Seçim

Bu montları alırken yanına ekstradan sırt koruması da alman gerekecek ve mevcut korumaları seviye 1 olarak geliyor bunlarla uğraşmak yerine seviye 2 koruma ile gelen shima solid 2.0 yi öneririm
  12. UmutK37

Lastik seçimi

Bütçe ve ömrünün kısa olması önemli değilse s22 daha uyguna uzun ömür istersen mitas sport force
  13. UmutK37

Pulsar NS200 — 4 mevsim lastik: Hangisi gerçek kurtarıcı?

Scooterda winter grip kullandım yağışsız istanbul kışında marşpiyel sürtecek kadar yatırmama rağmen asla pişman etmedi bana göre segmentinde rakipsiz ve anlasın alınabilecek tek lastiği
  14. UmutK37

Shell yakıt kullanma

Shell in farklı istasyonlarının mazotuyla arıza lambası, çekiş düşüklüğü ve mazot filtresi şişmesi gibi sorunlar yaşadım. Benzinde sözde performans şu bu diyorlar diğer firmaların benziniyle hiç bir fark görmedim aksine tüketim olarak 250cc motor için 0.5 litre kadar fazla yaktı 15 litre depoda...
  15. UmutK37

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

3 tane model var zaten saydığın sh pcx nmax hoşuna gideni al geç
  16. UmutK37

Motosiklet Bakım Periyodu Hakkında

Scooter olsa neyse de ıslak debriyajlı motosikletlerde özellikle böyle küçük ve sürekli yüksek devir çevirmesi gereken modellerde erken bakım yapmak bence doğru olanı
  17. UmutK37

125cc 0 tvs mi 2. el japon mu

2.el raider
  18. UmutK37

Motora geniş lastik taksak ne olur?

Ön maşa, arka çatal ve zinciri kontrol et parmak girecek kadar boşluk olması yeterli %99 ihtimalle buralarda sıkıntı olmayacak asıl sıkıntı arka çamurluk sıyırıcıda olabilir. Şuan ucu ucuna sığsa bile 1-2 zincir germe işleminden sonra sürtme ihtimali var. Kontrol ederken şuanki lastikle çamurluk...
  19. UmutK37

RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R

Voge sahibi olmadım ama bir dönem kullandım hatta hafif kazalı bir motoru kendimiz toplamıştık. İstanbuldaysan yedek parçasına çok çok uygun fiyatlara ve direkt teslim olarak ulaşma imkanın var. Uygun fiyattan kastım drift l den birazcık daha pahalı. Belediye dağıtmış gibi rs200 e binmek...
  20. UmutK37

Sizce hangi ns200?

İki motorda tam eşkal bunların yerine yine aynı mahallede ilanda olan rtr200 e bakardım