Arama sonuçlarınız

1. K

Cbr 125 zincir sesi

Merhabalar öncelikle birkaç ay önce bir cbr 125 aldım, aldıktan sonra genel bakım ve yağ değişimi için falan motoru ustaya götürdüğümde zincirin değişmesi gerektiğini söyledi, motosiklet 17.000 kmdeydi değiştiğinde. Şuan yaklaşık 20.000 kilometrede fakat giderken gazı kapatınca motor hafif...
  2. K

Önerilerinizi bekliyorum motosiklet için

Öncelikle merhabalar iyi günler herkese, Yaklaşık olarak 10.000 kmdir yamaha ybr 125 esd kullanıyordum ve motosikletimi geçen ay sattım yeni bir motosiklet almak için. Fakat ne alacağıma bir türlü net bir karar veremiyorum (Düşüncem 2. el YZF R125lere bakmak). Bütçem yaklaşık 11 13 bin arası...
  3. K

ybr 125 esd zincir

motosiklet ikili ayaklıkta olduğu yerdeyken 5. vitese alınca böyle motor olduğu yerde sallanıyor resmen nedeni nedir acaba sormak istedim, zincirin gevşekliğinden falan mı acaba yoksa zincirin ömrü mü bitmiş sizce? orjinal zinciri 7300 kmde motosiklet...
  4. K

Ybr 125 esd niçin böyle

Yaklaşık 2 ay önce bir motosiklet alacaktım. Cbr 125r veya ybr 125 esd arasinda bir seçim yapacağım için neredeyse çoğu kişi başlangıç olduğu için ybr 125 esd yi önerdi ve motosikleti 2. el aldım. 2014 model 4600 kmde temiz bir motosiklet. Fakat geçen gün çarşıdan eve geldigimde motoru vitese...

Yeni mesajlar