Arama sonuçlarınız

1. H

Hercules Enduro Supra 4

Öncelikle herkese selamlar dilerim arkadaşlar ben daha önce bu motosiklet için konu açmıştım vitesler ile ilgili motorun şanzımanı sonunda rahmetli oldu. Küçük bi şehirde yaşıyorum motorla pek ilgenmiyor ustalarda az , kime gitsem başıma dert alamam diye geri çeviriyor. Bu motoru tanıyan eden...
  2. H

Hercules Enduro Supra 4

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yukarıda adını yazdığım motora sahibim motorun hikayesi uzun 1990lı yıllarda bi amcamız almanyadan getirmiş şu an yeni sahibi benim. Bi problemim var bi kaç motor ustasına sordum fakat illa şanzımanı indreceğiz diyor sizede sormak istedim. Motosiklet 2 zamanlı...
  3. H

Mondial KT 125 200cc Yükseltme Tavsiye

Oncelikle kolay gelsin abilerim arkadaşlarım benim ilk motorum olan bu kt 125 için öneriye ihtiyacım var.Motoru 200cc yapmayı düşünüyorum baştan söyleyeyim kimse demesin boşuna masraf yapacaksın gibisinden şeyleri çünkü bu eğlence işi ben bundan zevk alıyorum ve şu an motor 150cc (kt 150cc üst...
  4. H

Mondial KT 125 Krank vurma sesi

Selamün aleyküm arkadaşlar motordan anlayan abilerim bi bakabilir mi , Bende mondial 125 KT var 2006 model o vakit bu vakit motorun içi hiç acılmadı işte son muayenesini yaptırdım falan filan son 5-6 aydır acayip fazla bi şekilde yağ yakmaya başladı ve motorcu arkadaslarım var onlara sordugumda...

Yeni mesajlar