Arama sonuçlarınız

1. C

MOTORUM ÇALIŞIRKEN BENZİN KOKUSU GELİYOR SORUN NEDİR ?

Arkadaşlar merhaba motorum çalışırken çok fazla olmasa da bir miktar benzin kokusu alıyorum sorun nedir nasıl holllolur yoksa normal bişey mi bu ?
  2. C

AMERİKADA İKİNCİ EL MOTOSİKLET ALIM SİTESİ ???

Herkese merhabalar work and travel için 3.5 ay kadar amerikada olacağım gittiğimde durumum el verdiğince motosiklet alıp o süre zarfında binip dönerken satmayı düşünüyorum . amerikada ikinci el motosiklet satılan bizdeki gibi siteler nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden açmamın...
  3. C

klişe ama biraz farklı bir durum var MOTOR YAĞI ÖNERİSİ :)

Arkadaşalr merhaba motosikletim kanuni gt 170 1500 km önce castrol power 1 koydum şimdi 600 km lik bir uzun yola çıkacağım bu yağ ile çıkmak pek içime sinmiyor ama gelince 1 2 hafta sonra sezonu kapatacağım ve motor yatacak o yüzden tekrar 30 lira verip castrol kullanmak istemiyorum uygun...
  4. C

HAVA FİLTRESİNDEN ÇIKAN 3. BORU NEDİR?

Arkadaşlar merhaba motosikletletim kanuni gt 170 bunun kutu hava filtresini çıkarıp açık hava filtresi takacağım baktığım zaman hava filtresinde 3 çıkış var biri direkt karbüratör e gidiyor zaten biri filtreye çıkan yağı tahliye ediyor ama 3. Ne işe yarıyor bilen var mı? O hortumu çıkarıp...
  5. C

Mts disk kilidi aynı anahtar sorunu

Herkse merhaba disk kilidi almak istiyorum fiyatı uygun birşey arıyorum karşıma hep mts çıkıyor ama mts lerin anahtarları birbirlerini açabiliyormuş( hepsi değil ama bikaç anahtardan biri) diye okudum denk gelen deneyen oldu mu hiç bilgisi olan var mıdır? ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  6. C

Kask vizörüne aynalı film çektirmek ?

Arkadaşalar merhaba mt revenge kaskım var iridyum vizörü 130 lira civarında yani benim gözümde o kadar para verip alınmaz. ben de aynalı film çektirmek istiyorum hem görüntü açısından hem de güneşi keseceğini düşünüyorum . var mıdır yaptıran deneyen . görüşü çok etkiler mi akşam kapkaranlık bir...
  7. C

YENİ BUJİ TAKTIM STOP ETMEYE BAŞLADI

Herkese merhaba motosikletimin üzerindeki 4 yıllık Bujisini çıkarmak için yetkili servisini aradım ngk D8EA modeli bujinin uygun oldugunu söylediler ben de internetten sipariş ettim ve taktım ama giderken gazı kestiğimde yada rolanti de stop ediyor. Çıkardığım buji ile değerleri tutuyor...
  8. C

Jikle kullanımı yardım

Herkese merhaba 170 cc kanuni motosiklete sahibim jikle aldığımdan beri sonda yani en açık konumda duruyordu bugun aklıma takıldı bildiğim kadarıyla bazı motor tiplerinde jikle açıkken giren hava oranını azaltıyor motosikletlerde böyle bir durum var mıdır? Bilen birisi yardımcı olursa çok...
  9. C

BUJİ SEÇİMİ YARDIM

Herkese merhaba kanuni gt 170 r modeli motosiklete sahibim Bujisi 4 senedir değişmemiş ben değiştirmek istiyorum üzerinde torch diye bir marka D8rc kodlu buji var internette D8rc buji yazıyorum pek birşey çıkmıyor buna uygun Bujiyi nasıl ve nerden bulacağım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden...
  10. C

AYDIN MERKEZDE MOTOSİKLET USTASI TAVSİYESİ ?

Merhabalar ilk motorumu almaya Aydın A gidiyorum motoru bi ustaya gösterip öyle almak istiyorum. Var mıdır şu usta gerçekten güvenilir dediğiniz usta? Aydın A ilk defa geliyorum yol yer bilmiyorum maalesef.
  11. C

KANUNİ GT 170 R İÇİN KORUMA DEMİRİ ÖNERİSİ

Arkdaşlar merhaba ilk motorum olarak kanuni gt 170 r motosiklet almaya karar verdim alacağm kişiyle anlaştık, kaporasını gönderdim yalnız ben motora koruma demiri taktırmak istiyorum internette bu model için özel koruma demiri bulamadım. bu modellerle aynı koruma demiri i-uyan modeller nelerdir...
  12. C

ÖNDEN HAFİF KAZALI MOTOSİKLET ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhaba ilk motosikletimi almak için arayış içerisindeyim bir motosikletle konuştum kanuni gt 170 modeli abimiz açık yüreklilikle kaza yaptığını söyledi direkt kaydım duvara vurdum dedi. kafa grenajı far ve ön maşa değişmiş servisinde değiştirttim dedi. motor şu anda çok güzel...
  13. C

4 mevsim motosiklet montu yazın kullanılır mı ?

Merhaba arkadaşlar motorumu almadan ekipman arayışına girdim. bütçem kısıtlı oldugundan montu 4 mevsim almayı düşünüyorum Konyada VE Ankarada kullanacağım yani aşırı sıcak göreceğimi düşünmüyorum karakış da da motor kullanacağımı düşünmüyorum bu koşullarda 4 mevsim mont işimi görür mü ...

Yeni mesajlar