Arama sonuçlarınız

1. O

Shad SH36 Yan Çanta KASK HACMİ

Merhabalar tekeriniz düz bassın bu konuyu çok araştırdım fakat bulamadığım için yazıyorum. Bu yan çantalara XXL LS2 (XXL herhangibir kask) Sığarmı benim kaskım XXL LS2 olduğu için onu yazmak istedim. Takas yoluyla alacağım ve en önemli madde benim için kaskımın sığması artçı kaskımda XXL LS2...
  2. O

selamlar interkom vimoto v8 hakkında bilgisi olan varmı

ben bir interkom aldım aliexpresten vimoto v8 çok övmüşlerdi fakat tuşa basıyorum çalışmıyor şarjda almıyor nedenini bilen anlayan yada bu sorunu daha önce yaşamış biri varmı şimdiden çok teşekkürler.
  3. O

CBR 250 İÇİN SIFIRDAN MOTOR YAPMAK MANTIKLIMI VE ÖMRÜ NEDİR

Sa herkese iyi pazarlar ben cbr 250 almak istiyorum fakat bütçem az böyle çok kullanılmış motorun ömrü bitmekte olan cbr 250 alsam motorunu sonradan kendim yaptırtsam servisinde ne kadar mantıklı olur ve ne kadar fiyat çıkartır bana çünkü başka bir kronik sorunu yok diye biliyorum tek far kasa...
  4. O

128gb sd kart neden 11dk'lık çekim yapıyor ???

Başlıktada belirttiğim sorunu yaşıyorum.Aslında bu soruna baya takık kaldım gıcık bi durum oldu benim için,önceki kameram eken h9'du.Şimdi GoPro4 Hero Silver modelini kullanıyorum.Sd kartımı değişmedim ama bu sd karta çok para verdim zamanında başka almakta istemiyorum nedeni nedir bilen birisi...
  5. O

Ls2 Ff390 kaskı hakkında bilgisi olan varmı ?

sa iyi günler sevgili motosiklet.net forum sakinleri sizlere ls2 ff390 kaskını sormak istiyorum.Pek yorum görmeedim aradım her yerde nasıldır ne değildir hiç bilmiyorum.Sıkıyormu kask sesi çok alıyormu içeriye,pedleri nasıl güzel mi vs aklıma gelmiyor işte fazla kullanan biri detaylıca anlatırsa...
  6. O

Cbf150 diz örtüsü önerileri

Arkadaşlar merhabalar havalar soğunu benim kaliteli biz ortası almam gerekiyor ama param fazla yok bana en uygun ne önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ---------- Diz örtüsü yani
  7. O

Cbf 150 hakkında (yine ben)

Arkadaşlar sahibinden. Oring zincir diyor ama ucuz sanki sizce doğru mu buyrun bir bakın ben neye benzediğini bile bilmiyorum ilk kez alacağım kazıklanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ORİNGLİ ZİNCİR ARCH 428 HO-128L GOLD CBF150 YBR125 ESD TVS APACH...
  8. O

SA ABİLER ABLALAR CBF150 DİŞLİ

Arkadaşlar CBF150 dişlerde sıkıntı yaşıyorum yani ben öyle yaşadığımı düşünüyorum fit es bir deyken gaza basıyorum taktuk sesler geliyor aşağıda sanki motor parçalanıyor gibi gitmiyor dişlerden ses geldin emine çekmiyor zincir boşa çıkıyor arada ikinci viteste nispeten daha az oluyor üçüncü...
  9. O

UZAK DİYARLARDAN Bİ SİPARİŞ AMA HANGİSİ ?? ACİL FİKRİNİZ LAZIM

Selamlar millet yine ben bugün ikinci kez başınızı şişiricem(02.10.2017 günden kastım) az sokak ağzıyla konuşucam öylee daha rahat ifade ediyorum. ya arkadaşlar şimdi bu aliexpres midir nedir çok güzel iyi hoş daha yeni kullanmaya başladım (öyle bi cahilim neyse) bende bel fıtığı var arada...
  10. O

Abiler ablalar kask üstüne takılan horoz kafası aksesuar

Konu başlığından da anlaşıldığı gibi bu kask üstüne takılan aksesuar hakkında bilgi almak istiyorum. çok hoşuma gidiyor ama nerede satılır nereden bulunur bilmiyorum mümkünse takıp çıkarabileceğim bir sistemde olmasını isterim plastik sağlam bişey tüylü olanlarıda var rengarenk olanlarıda ama...
  11. O

Tecrübeli eski topraklar evet evet sizler bi el atın fikir alıcam PowerTRONIC hakkınd

hocam bu power tronıc diye bi olay varmıs yeni gördüm duydum motora güç veriyo vs cbr 250 için düşünüyorum bu motora ne yapar nasıl yapar efendi kulansam arada gazlasam(yani arkadaşlarla felan r 25 le denk gitmek gibi gidermi orayıda bilmemde) motoru öldürürmü kaç yıl gider ne olur ne olmaz...
  12. O

CBR 250 Sade beyaz renk nasıl ? neden bunun gibilerini üretmiyolar ?(Yeni üye)

selam arkadaşlar ben geçenlerde cbr 250 gördüm tek farlı olan kasalarından (ki çift farlılar daha güzel geliyor bana) sade beyaz ne mavisi ne kırmızısı var... Usta ben bu motora bi tav oldum pek sevmemde tek farlısını aman yemin ederim çok güzel duruyor baktırıyor kendine neden sade beyaz...

Yeni mesajlar