Arama sonuçlarınız

1. C

Ehliyeti kaptırdık

Merhaba arkadaslar Cuma aksamı hayallerimde olan cbr600f 2006 model motoru galerici bir arkadasımdan kiraladım. Herşey cok güzeldi motoru aldığım gibi eve doğru yola cıktım hazırlıklarımı yapıp gece saat 02 00 sularında şileye doğru yola cıktım. Kumbaba plajında çadırımı kurdum.Çevremdeki bir...
  2. C

cbr600f bursa bu aracı alırken dikkatli olun

Merhaba arkadaslar JH2PC35F16M702325 sasi nolu bu aracın elektronik aksanında problem var tahmini 1000 2000 tl arası masrafı var makina güzel calısıyor ama hani olurda biri almak ister burayı okusun makina güzel calısıyor ama sargıda yada vites müsüründe problem olabilir.Bu arızayı vites...
  3. C

Cbr600f ustalari buraya lutfen

https://youtu.be/Bf2oWVd3SHE Selam arkadaslar bu arac bostayken N isigi yandiginda gaza basinca isik yanip yanip sonuyor sizce nedir bunun problemi ciddi bisey varmidir.
  4. C

ALINIK CBR600F fazer

Selam arkadaslar istanbul içinden model yılı 2006 arac modeli honda cbr600f veya fz6fazer en fazla 40000 km de kazasız satmayı düsünen arkadas varsa benimle iletişime geçsin lütfen 5439520196 bütçem min 15 max 16 arası.
  5. C

ALINIK CBR600F fazer

Selam arkadaslar istanbul içinden model yılı 2006 arac modeli honda cbr600f veya fz6fazer en fazla 40000 km de kazasız satmayı düsünen arkadas varsa benimle iletişime geçsin lütfen 5439520196 bütçem min 15 max 16 arası
  6. C

Suzuki gsx750f 2007 sizce nasil bir motor

Arkadaslar oncelikle herkeze hayirli ramazanlar.Bu konuyu acmamdaki sebep bu arac hakkinda fazla bilgi olmamasi illaki kullanan arkadaslarimiz vardir. 2007 kazasiz 22000 km 2.el olarak bu arac alinirmi.Artilari eksileri nelerdir. Abuk subuk mesak yazacak olan ergenler uzak dursun cunki bu...
  7. C

Km sorunu

Merhaba arkadaslar ozellikle 2.el motorsikletlerde yuksek km arac satilmiyor malum siteyi 2 ay boyunca takipliyorum yuksek km ucuz araclar satilmiyor epeyde arac var yani.Bu konuda bilinclendirmemiz gerekli burda is motorsiklet sektorlerine dusuyor saolsun onlarda islerini yapmayinca satis...
  8. C

ALINIK CBR600F

Merhaba arkadaslar kazasız tramersiz min 2002 max 2006 50000 km nin altında yürürü iyi olan f arıyorum satmak isteyen benimle iletişime geçsin lütfen. Bu arada aracına güvenenler ararsa iyi olur expersiz yaptırmadan araç almam 4 silindir motor sonucta basıma bela almak istemiyorum. Fiyat...
  9. C

2007 fazer 30000 km de alinirmi???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tarz-deyisikligi-sevebiyle-satiliktir-434646724/detay Bu motoru bilen varmi burda Arkadaslar yarin motora bakmaya gidicem 19500 edermi sizce piyasayi bilen arkadaslar yardimci olabilirmi.
  10. C

joyride 200 evo debriyajdan gelen ses yardım..

Selam arkadaslar geçen gün 90 100 arası seyir ederken motordan garip bir ses gelmeye basladı egzosdan kacak olduğunu düsündük ama kücük bir ses cok fazla değil..Servise götürdüm debriyaj kapağını actılar kayısı tası ne varsa söktüler krank milinin debriyaja cıktığı yerde onu tutan rulman var...
  11. C

2.el motorsikletlerdeki kasko değerleri

Selam arkadaslar aklıma birşey geldi 2.el araç alırken kasko değerine bakmak istedim suan piyasada satılan 2006 coğu aracın kasko değeri 12 13 bin tl civarı ama sitede 20 25 civarına satıyorlar.Normalde kasko değerinin altında bir rakama alınması gerekmezmi.Ben burda bir yanlıs olduğunu...
  12. C

4 silindir temiz 2006 uygun fiyata motor aranıyor..

Selam arkadaslar en az 2006 ve 40000 kmye kadar ve kazasız olmak üzere satılık motor arıyorum.. Modeller HONDA CBR600F CBF600 CB600 F HORNET YAMAHA FZ6 98 HP SERİSİ YAMAHA XJ6 SERİSİ KAWAZAKİ Z750 Z750S SUZUKİ BANDİT650SA GSR600 Bütçem 16 17 bin Tl arası lütfen yağ eksilten yağ yakan...
  13. C

2.el motorlarda exprestise

Gectigimiz gunlerde oto ilanlarinda gezinirken aracini satacak vatandas oto exprestise yapip ilan resimlerine dahil ediyor bunu gorunce sevindirik oldum. Insallah 2.el motorsiklet satan arkadaslarda bunu yaparlar yada devlet boyle bir uygulamayi zorunlu kilar. Temennim bu belki bu yaziyi...
  14. C

2006 2010 model arası motorların km sorunu.

Selam arkadaslar 2.el ilan sitelerinde bir sürü motor bulunuyor bazılarında yıl 2006 ama km 40000 28000 39000 falan diye devam ediyor.Sizce bu mümkünmüdür nerden bakarsanız 11 sene geçmiş.Günde 10 km yapsan yılda 3600 yapar en kötü tahmin buda. Merak ettiğim bu sitede böyle bir motoru olan...
  15. C

BEYOĞLU ARTI GRUP SYM SERVİSİNİ KULLANAN VARMI?

Arkadaslar günaydın herkeze.. Geçenlerde bir baslık acmıstım kapora adında 450 tl param içerde kaldı lakin motoru sattım adamlar servise gel diyorlar acaba sitemizden oraya giden varmı?Servise gidip 450 tl lik iş yaptırsam arkadasa oda bana nakit ödese.. Bu aralar durumlarım cok kötü sym...
  16. C

0 arac icin verilen kaporayi geri alabilirmiyiz.

Selam arkadaslar cumartesi gunu motorumdan ses geliyor beyoglundaki sym servisine goturdum usta krank rulmanindan sea geliyor dedi.Degismesi icin motorun inmesi lazim dedi.Ama boyle kullan sorun yapmaz.Benimde canim sıkildı 4 silindir motor parasi ayirmistim (bankadan kredi cektim)orda yanlis...
  17. C

gsr 600 2007 fz6fazer 2009 xj diversiyon 2011 arasında kaldım yardım

Arkadaslar kusura bakmayın az önce sacma bir baslık actımm İstanbul da oturuyorum burda temiz motor bütceme göre yok. Gidip nerdeyse ordan alıp istanbula getiricem https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acilll-tertemiz-satilsin-diye-bu-fiyat-423709251/detay/ merzifon...
  18. C

Acil yardımm

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acilll-tertemiz-satilsin-diye-bu-fiyat-423709251/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2009-emsalsiz-kazasiz-boyasiz-425202996/detay...
  19. C

2.el motor hakkında yardımmm

Selam arkadaslar 2 tane motor buldum sizce hangisini almak mantıklı 1 2 sene kullanıp satmak istiyorum.Sizce yakıt bakım ve satış olarak hangisi beni yormaz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2009-fazer6-aciliyeti-kalmamistir-391455466/detay/...
  20. C

TRAFİKTE SURİYELİLERE YAPILAN ÇİFTE STANDART........

Arkadaslar selamlar bugün yasadığım ve beni cok sarsan bir olayı anlatıcam Benim ruhsatımda ek1 belgesi kayıptı bunu muayene yaparken ordaki memur söyledi.Bana dediki 7 gün süren var randevu alıp yenisini cıkar 140 tl civarı birşey ödersin.Tamam sorun değil dedim randevu almaya calısıyorum...

Yeni mesajlar