Arama sonuçlarınız

1. T

Sürekli far ampüllerim kesiyor

İyi günler arkadaşlar 2015 mr vulture sahibiyim son bir hafta içinde iki tane led birtane de orjinal bosch tipi 3 adet far ampulüm(ledim) kesti (led olanlarda yanmış kokusundan anlaşılıyor) Tüm tesitası vs motoru soyup kontrol ettim şase kopukluk vs yok birtek göstergemdeki uzunların yandığını...
  2. T

Kaza Sonrası Gidon Eğriliği Düz Gitmeme Ve Sürekli Sağa Yatma Durumu.

Öncelikle merhabalar bu gün (11.01.2018) sebebini anlamadığım bir nedenden motosikletin ön tekeri kaydı ve sağa yatıp düştüm. Şükür ekipmanlarım olduğundan bana hiç birşey olmadı çizik bile yok. Çevredekilerin değişiyle düştüğüm yerin zemini çok kayganmış. Konumuza gelecek olursak kazadan sonra...
  3. T

Dişli seçimi ve uyum yardım.(150 MR Vulture)

Önceliklekle merhabalar sorum başlıktada belli olduğu gibi mondial 150 mr vulture model bir motosikletim var. Geçenlerde 2 günlük bir yol yaptım motosikletimle konaklayarak ve gezerek.(300-350Km kadar) Şunu fark ettim düşük hızlarda yüksek devir istiyor ve son hızıda bilindiği gibi 110-120...
  4. T

3.Vites arka dişli çatırtı sesi

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde motosikletimin zincir yağını temizleyip tekrar yağladım. Sonra tur atmaya çıktığımda fark ettim. 3.vitese geçirdiğimde arka dişliden çok aşırı çatırtı sesi geliyor. Motosiklette sarsıntılı olarak ilerliyor yağı temizleyip yenilemeden hemen önce öyle birşey yoktu...
  5. T

150 Mr Vulture 6'bin devirden sonra tekleme problemi!

Merhabalar sorunum kısaca basit motosikletim 2015 model 15 Bin Km'de vites fark etmeksizin gaza yüklendiğim zaman 6 bin devirden sonra hareket halinde iken teklemeler yapıyor. Motosikleti yeni aldım 1ay oldu uzun yol fazla denemedim motorum çok dik 3 şeritli yoldan aşağıya inerken ancak...
  6. T

Mondial 150 MR El Marşı Basmıyor

Merhabalar foruma yeni üye oldum daha yeni mondial 150 Mr Vulture aldım ilk sahibinden aldım 2015 model bu arada sorunu bilerek aldım ama çözmek istiyorum kontağımda bi sıkıntı var temassızlık yapıyo tam orta konumda göstergeye elektrik geliyor ama çok değişik bir noktada az kımıldasa titrese...

Yeni mesajlar