Arama sonuçlarınız

1. A

Kaza yapmamak için nelere dikkat etmem gerek?

Abiler yaş 19 haliyle 2 hafta oldu trafiğe atılalı gayet düzgün bir sürücüyüm fazla hız yapmam kurye olarak bir yerde işe girdim. ne tip insanlara dikkat etmem gerek? Ve trafikte hangi andavallara dikkat etmek gerek kaza yapmamak için? Ailede kuzen bacağını kaybetti trafik kazasında o yönden...
  2. A

Bu Motor nasıl sizce?

Tesadüf eseri gezerken buna rastladım fiyatı 800 dolar yani 3 BİN TL zaten xtreme max gibi şeylerin gelişide bu fiyata türkiyede kabarık fiyatlara satıyorlar bunları bize ben internetten almayı düşünüyorum sizce özellikleri nasıl abilerim...
  3. A

Sebebini çözemediğim bir Motor Kazası

Şu çocuğun neden kaza yaptığını anlayamadım 0:45 saniyede yapıyor kazayı sizce bu olay çocuğun salaklığından mı yoksa teknik bir nedenden dolayımı açıklayacak motorcu abilerimiz olursa sevinirim 18 Yaşında gencim bende yeni aldım motorumu hep düzgün adam gibi sürerim hiç araç falan sollamam max...
  4. A

Abilerim Cross Alacağım Bütçe 6 Bin TL Tavsiye verir misiniz?

Selamlar abilerim yaş 18 Cross motor alacağım 6bin tl param var. Kuba black cat alacaktım ama sonra söylentileri duyunca yüksek devirde sarsıntı falan ve 5.250 tl ona vermektense honda yada daha iyi bir marka alırım dedim. Bütçemi zar zor 6 bin tl çıkardım onu geçemem. Cross almak istiyorum...
  5. A

Abilerim Cross Alacağım Bütçe 6 Bin TL Tavsiye verir misiniz?

Selamlar abilerim yaş 18 Cross motor alacağım 6bin tl param var. Kuba black cat alacaktım ama sonra söylentileri duyunca yüksek devirde sarsıntı falan ve 5.250 tl ona vermektense honda yada daha iyi bir marka alırım dedim. Bütçemi zar zor 6 bin tl çıkardım onu geçemem. Cross almak istiyorum...
  6. A

İlk defa motor satın alıyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar ilk defa motor satın alıyorum. Motorun markası Black Cat 150 Kuba şimdi yarın ben bu motoru nakit olarak alıcam. Ondan sonra işlemleriyle uğraşcam plakası, sigortası, ruhsat dahil bunlar bana ne kadara patlayacak? Devlet yemin ederim adamı soyuyor abi bide bunun vergi olayı varmış...
  7. A

İlk defa motor satın alıyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar ilk defa motor satın alıyorum. Motorun markası Black Cat 150 Kuba şimdi yarın ben bu motoru nakit olarak alıcam. Ondan sonra işlemleriyle uğraşcam plakası, sigortası, ruhsat dahil bunlar bana ne kadara patlayacak? Devlet yemin ederim adamı soyuyor abi bide bunun vergi olayı varmış...

Yeni mesajlar