Arama sonuçlarınız

1. M

RODAJ YAĞI

Arkadaşlar, PCX Rodaj yağının 1.000 KM de değiştiğini biliyorum ancak süre olarak bir sınırlama var mı ? Örneğin 5 Aydır kullanıyorum ama henüz 700 KM. de 1000,00 KM beklemekmi gerekir yoksa hemen değiştirmek mi. teşekkürler.
  2. M

PCX İLK BAKIM

Merhaba Arkadaşlar PCX'i alalı yaklaşık 4 ay oldu. İlk bakım için 1.000 KM demişlerdi, yalnız bu KM sanırım biraz zaman alacak. sürenin uzaması ilk bakım için sorun oluşturur mu. yinede 1.000 KM beklemek mi gerekir, yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  3. M

STOP ETTİKTEN SONRA GELEN SES

Merhaba Arkadaşlar yeni aldığım pcx stop edip park ettikten sonra 5-6 saniye aralıklar ile bir süre boyunca çıt çıt diye ses çıkarıyor normalmidir ? yorumlar için teşekkürler
  4. M

RİCHA AİRSTREAM MONT

Merhaba Arkadaşlar, Richa Airstream mont kullanan var mı aranızda var ise tavsiye edermi ? şimdiden teşekkürler.
  5. M

LS2 FF396 TRON

Arkadaşlar LS2 ff396 tron modelini aldım ancak hatamı yaptım diye düşünüyorum, kullananlar var ise yardımcı olurmusunuz
  6. M

KİLİT TAVSİYESİ

Merhaba Aranıza yeni katıldım, yeni bir motorum var kaskoda yaptırdım. apartman girişinde motorum duruyor ancak malumunuz sürekli giriş çıkışlar oluyor, fiyat performans olarak nasıl bir kilit kullanmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar