Arama sonuçlarınız

1. O

İşin İçinden Çıkamamak [CBR 250 VS Pulsar RS 200]

2 sene kullandığım Honda CBF motosikletimi sattıktan sonra yeni motosiklet arayışlarına girdim. 10.000 TL civarında bir bütçem var. Kendimi zorlayarak çok az daha çıkabilirim. Bu bütçe alaabileceğim motosikletlere baktığımda Honda CBR 250 ve Bajaj Pulsar RS 200 var. Baştan söyleyeyim...
  2. O

Bajaj Pulsar RS 200 Hakkında

İyi akşamlar motosiklet.net ailesi 2 senedir Honda CBF 150 kullanıyordum. Motorumu geçen hafta sattım. Yeni bir motosiklet arayışı içerisindeyim. Pulsar RS 200 araştırması yapıyorum. Bazı arkadaşlar kronik sorunlardan (stop etme, dijital ekranın açılmaması) gibi sorunlardan bahsediyor. Honda...
  3. O

CBF 150'den CBR 125'e Geçmek

Merhaba motosiklet.net ailesi 2 senedir kullandığım 2018 model Honda CBF 150 motosikletim var. Öncelikle motorumdan çok memnunum. Tek memnun olmadığım kısmı hızlanması. Motor istediğim gibi çabuk hızlanmıyor. Bu yüzden CBR 125'e geçme düşüncem var. Sizce CBR 125 bu konuda beni tatmin eder mi...
  4. O

Farklı Bir Konuda Yardım İstiyorum.

Öncelikle herkese merhaba. İşin içinden çıkamadığım bir konu var, bu yüzden siz değerli motorcu arkadaşların tavsiyelerini almak için az önce foruma üye oldum. Yaklaşık 5-6 aydır motosiklet almak istiyorum. İlk motorum olacak. Daha önce farklı bir kaç model kullandım ancak motorlar hakkında...