Arama sonuçlarınız

1. Kavram

Yamaha YBR 125 2006 Siyah 9000 km

9000 km'de. Yarısı İstanbul-Antalya-İzmir-Bodrum uzun yolda yapıldı. Hiç düşmesi yok. Fiyatı 2400'e düşürdüm. İstediğiniz zaman Nişantaşı'nda görebilirsiniz. İlgilenenler direkt telefon açabilir 0535 848 45 62 http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4427286
  2. Kavram

Siyah YBR İstanbul[u]

Marka: Yamaha Model: YBR125 2006 model KM: 5100 Renk: Siyah Fiyat: 2.600 YTL Açıklama: Çizik yok. 2000 km'sini dört günde Antalya-İzmir-İstanbul gezimde yaptım. En ufak bir sorun çıkarmadı. İl/İlçe: İstanbul / Şişli İletişim: [email protected]...
  3. Kavram

2006 Siyah YBR İstanbul[u]

Birkaç ay önce satmaya niyetlenmiştim ancak yazın biraz daha sürmek için vaz geçtim. 2000 km'lik bir Türkiye turundan sonra nakit paraya ihtiyacım olduğundan satmak istiyorum. Bu yolculuk sırasında ne kadar sağlam ve kaliteli bir motor olduğunu anladım. Kilometresi 5000 küsürde. 2650 YTL son...
  4. Kavram

YBR İle İstanbul-Antalya

Merhaba Arkadaşlar, Yarın YBR'mle ilk gerçek uzun yol denememi yapacağım. Hedef 1 günde Antalya. Fotoğraf ve izlenmilerimi dönüşte paylaşacağım. Hakkınızı helal edin :cherry:
  5. Kavram

Yamaha YBR125 Siyah 1300 km

2006 model siyah YBR 125 - Daha 1300 km'de kapalı garajda duruyor. Aldığım zaman İstanbul'da bir tane siyah vardı ve o rengi alabilmek için 50 YTL fazla vermiştim. Hiç düşmedim veya kaymadım, tertemiz durumda. Ama Yıldız Parkı'ndan döndüğüm güneşli bir hafta sonu, kapıda ben üzerinde dururken...
  6. Kavram

HONDA CBR 125 RACING 4500 YTL ALMAK İSTEYENLER BİRLEŞİN!!!

Herkese Merhaba, Bu mesajın amacı çok basit. Ben bu motoru almaya karar verdim. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa birleşip gerekirse fabrikasıyla pazarlık yapar, fiyatı aşağıya çekebiliriz. (Bu motordan almak isteyen çok kişi olduğunu biliyorum) Deneyimli kullanıcılardan ricam, yeni motor...

Yeni mesajlar