Arama sonuçlarınız

1. M

üffffff işin içinden çıkamadım?

Beyler ben bi ara babama söylemiştim motor alalım diye. İlk başta tmm dedi sonra yok dedi. Bir daha nasıl söyleyebilirim. Beni düşündüğünü de biliyorum.
  2. M

acill yardım

Beyler öncelikle iyi günler kazasız belasız sürüşler. Beyler şimdi size çok büyük işim düştü. Babam bildiğimiz kuba razore 150 veya 100 motoru büyük diyor cc olarak değilde motor olarak büyük diyor. Senin yaptığın resmen araba kullanmayı öğrenmeden kamyona binmek diyor. Biliyosunuz ki kuba...
  3. M

Motor masrafı

Beyler ilk başta iyi sürüşler Allah kazadan korusun.Size sorum şu; 100LÜK veya 150lik bir motorun ne masrafı olur.Örneğin: Ne kadar benzin yakar. Yağ deşimi ne kadar masrafı olur birde ilk motora başlayan biri olarak cub mı almalıyım yoksa 150 lik normal motorlardan mı? Değerli cevaplarınız için...
  4. M

kuba razore 150 Bilgisi olanlar biraz acilll yardım

Beyler kuba razore 150 çok hoşuma gitti ama cup model motorlarda var sizce hangisini almalıyım? Kuba razore 150 hakkında sorularım; kuba xcg 150 den farkı nedir? Yakıt tüketimi nasıldır? Debriyaj var mıdır? Rahat mıdır? Titreme ne kadardır? Sizde bildiğiniz iyi veya kötü yanlarını lütfen...
  5. M

Lütfen çok acill yardım!!!

Beyler ben bir tane 2. el motorsiklet buldum. Çok temiz ama motor hakkındaki yazılarda rodaj hakkında konuşuluyordu.Yani rodaja iyi sokulmadıysa bu konuda sorun çıkarmı motorda. Birde rodaja nasıl sokuluyor bilgi verir misiniz?
  6. M

kuba motor lutfen yardim edermisiniz!

Beyler kuba xy100-e hakkinda genel bilgiler hakkinda birden fazla konu var ama kuba xy100-e nin fiyati hakkinda kimse bilgi vermemis ikinci el fiyatlarini az cok biliyorum ama sifir ne kadar bilgi verir misiniz? Cevap verenlere simdiden tesekkur ederim. ---------- Mesajlar birleştirildi -...