Arama sonuçlarınız

1. S

motosiklet elektrik arıza (statör,konjektör)

Merhaba arkadaşlar.Motorumda cg konjektör ,statör,sargı var.Dün akşam motosikletle giderken -ön far filan açıktı- birden elektrik kesti.ön far yanmıyordu.sadece parklar açık kaldı.motosiklet çalışmaya devam etti.fren e bastığımda fren lambası yandığı için stop etti.sanırım elektrik...
  2. S

Motosiklet elektrik arızası

Merhaba arkadaşlar.Motorumda cg konjektör ,statör,sargı var.Dün akşam motosikletle giderken -ön far filan açıktı- birden elektrik kesti.ön far yanmıyordu.sadece parklar açık kaldı.motosiklet çalışmaya devam etti.fren e bastığımda fren lambası yandığı için stop etti.sanırım elektrik...
  3. S

Elektrik tesisatıyla ilgili Buton sorunu

Merhaba arkadaşlar.Motosikletim 88 model Jawa 250.Brat style tarzı yaptım.Parklar ve uzun farlar için tek anahtar koymayı düşündüm.şık görünmesi için Toogle switch ya da diğer metal butonlardan koymayı düşünüyorum. Sorum şu tek anahtar ile ileri konumla parkları,geri konumla uzunları yakıp...
  4. S

ONGUARD VS GRADE 80-100-120 ZİNCİR KİLİTLER

İYİ FORUMLAR.MOTOSİKLETİME KİLİT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA ÇOK KARARSIZ KALDIM.PİYASADA FAHİŞ FİYATLI ÇOK ÜRÜN VAR. Onguard Kilit 8016 L Beast Zincirli 180Cm X 14 mm BU ÜRÜN HEM FİYAT HEM DE DAYANIKLILIK OLARAK İYİ GİBİ DURUYOR.BİR YANDAN DA GRADE 80 13 MM OLANINI TAVSİYE EDİYORLAR.BU İKİSİ FİYAT...