Arama sonuçlarınız

1. M.M

Cbr 600rr

Arkadaşlar benim birkaç sorum var. Ama herşeyden önce ben birkaç uyarı niteliğinde söyleyeceğimi söyleyeyim burada ss motorlara giydirecek,şu kmden sonra ss alınmaz diyecek arkadaşlar hani yazmayın demem çünkü hepimizin yazmaya özgürlüğü var. Burada gelip birton kaynak var neden araştırmadın...
  2. M.M

Psikolojik sınır

Kaç bin km'ye kadar 600 CC ve üzeri motor alırsınız. Sizin için sınır nedir? Çoğunuz haklı olarak iyi bakıldığında çok yüksek km'lerdeki motorları alacağınızı söyleyebilirsiniz. Ama piyasada dolaşırken kendinize üst sınır olarak kaç km belirliyorsunuz.
  3. M.M

Ktm duke 390

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-boyasiz-kazasiz-hasar-kayitsiz-ktm-390-duke-429820870/detay Şu ilandaki motor o km'de şu haliyle alınır mı?Birde o yılın üretimi 390larda arka abs kapatıp açma varmıydı?
  4. M.M

Motorun gaz ayarını açıklama

Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam büyük hacimli motorda milim gaz verseniz yada gaz kolunu sabit tursanız bile motor devirleniyor hızlanıyor.Bunu arkadaşıma anlatamadım.İnanmıyor.Benmi yanlış biliyorum acaba diye düşündüm.Ama kalkışta falan bakıyorum dediğim gibi oluyor.Bunu nasıl açıklayabilirim.
  5. M.M

Mt revange aksiyon kamerası montajı/Köşeli yapıya sahip kask

Arkadaşlar kaskın hem ön hemde soluna kamerayı takmak için klipsleri montajlamak istiyorum.Klipslerin üzerindeki bantın ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum.Ayrıca kask yuvarlak bir kask olmadığı için klipslerde tam oturmuyor yani exrta yapışkan bir madde kullanmam gerekecek.Tavsiyelerinizi...
  6. M.M

Ehliyet sistemi hakkında

Ben yasa çıkmadan 1 yıl önce a2 ehliyetimi aldım.Yaşım 20 şuan ehliyetimi a sınıfıyla değiştirebiliyor muyum yoksa 2 yıl deneyim olayı için 1 yılın daha dolmasını mı bekleyeceğim.Yoksa 24 yaşına kadar beklemem mi gerekiyor

Yeni mesajlar