Arama sonuçlarınız

1. singlegunman

Bilgisayar alacağım bilir kişi yardımı lazım.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Evime hırsız girmesi sonucu bilgisayarım çalındı haliyle yeni bi bilgisayar alma gereksinimi doğdu. Bu işlerden de pek anlamadığım için sizlere danışmak istedim. - Fiyat aralığım maximum 1500₺. - Daha çok oyun ve film izlemek için kullanacağım. Sıfır bilgisayara hiç...
  2. singlegunman

Mitas sport force plus

Selamlar. Bundan 2 ay evvel mitas sport force plus lastik aldım motoruma. Bugün ilk defa işten dönerken yağmurlu havada deneme fırsatım oldu. Gerçekten acayip bi şekilde verim aldım lastikten. Muadillerine 1.300-1700 arası para vermenin hiçbir mantığı yokmuş sevgili dostlarım. Aklınızın bir...
  3. singlegunman

EBAYDEN ÜRÜN ALMAM GEREKİYOR N'APMALIYIM?

ARAİ VİPER KASKIMIN YAN KAPAKLARINDAN BİR TANESİNİN RÜZGAR SEBEBİYLE KAYIPLARA KARIŞMASINDAN SONRA ARANMA GİRİŞİMLERİM BAŞLADI. SADECE EBAY ÜZERİNDEN BULABİLDİĞİM BU PARÇAYI TEDARİK ETMEM GEREKİYOR. BİLDİĞİNİZ ÜZERE PAYPAL'IN TÜRKİYE'YE KAPALI OLMASI SEBEBİYLE EBAY'DEN ALIŞVERİŞLERİMİZ...
  4. singlegunman

Motorumun yedek anahtarları kayboldu

İyi sahurlar arkadaşlar. Bugün öyle evi toplarken gözüme motorun yedek anahtarlarının çarpmaması üzerine takıntı yaptım yaklaşık 4.30 saattir motorun yedek anahtarlarını arıyorum çıldırmak üzereyim. Şunu soracağım benim elimde bir tane normal anahtar mevcut bildiğiniz üzere yamahalarda bir...
  5. singlegunman

Stajyer ehliyetlerdeki ceza puanı hakkında

Hepimizin bildiği üzere eski ehliyetlerde ceza puanı her sene sıfırlanıyor. Sorum şu; 2016'dan sonra alınan stajyer ehliyetlerde ceza puanı her sene mi sıfırlanıyor yoksa stajyerlik bitince mi sıfırlanıyor?
  6. singlegunman

Mt07 marş basmıyor

Selamlar. Bu gece motoru çalıştırdım tekleyerekte olsa marş aldı. 3-4 dakka çalıştırdıktan sonra stop ettim tekrar marşa bastığımda tık tık diye ses geldi ve marş hiç basmadı her seferinde koltuk altından sanırım Aküden tık tık diye ses geliyor ve ekran gidiyor ve marş almayı bile denemiyor...
  7. singlegunman

Radyatör borusunun boyası döküldü, Ne yapmalıyım?

Biraz evvel büyük bi hevesle motorumu temizlemeye indim... Sungerle temizliyorken aşağıdaki resimde atmış olduğum radyatöre giden boruların boyası attı. Üstüne basarak söylüyorum süngerin yeşil tarafını KESİNLİKLE kullanmadım. Olacağı varmış diyelim... Bu demir parçanın adı nedir? Yedek parça...
  8. singlegunman

Virajlardaki sarsılmalar neden olur?

Birçoğumuz viraj yapmaktan çok keyif alıyoruz takdir edersiniz ki. Sorum şu; Virajlara girerken sola sağa aşırı çırpma yaşıyorum. Bundan dolayı da keyifle viraj alamıyorum, Daha çok benim için virajlar eziyet haline dönüşüyor. Bunun sebebi lastikler midir? Rüzgar mıdır nedir?

Yeni mesajlar