Arama sonuçlarınız

1. H

KAMPTA NASIL KORUNURUM yada KORUNMAK İÇİN NELER YAPABİLİRİM?

Arkadaşlar bütün kamp malzemelerini bir hevesle aldım ve kampa gitmek için gün sayıyorum fakat her zaman kamp alanında kamp yapmayı düşünmüyorum açık güzel bir alan olduktan sonra neresi olursa benim için fark etmez hatta milletten uzak kafamı dinleyebileceğim bir yer olursa benim için on numara...
  2. H

arka teker arada kilitleniyor lütfen yardım!!!!!

Selamlar herkese r125le tecrübem 8 9 bin km oldu yaklaşık 4 bin km'dir motorumu hiç yatırmadan gayet rahat bir şekilde kullanıyordum. Hatta artık korkmadan binip yatıp kalkıyor yanlıyordum. Fakat son 2 haftada 3 kez yatırdım motorumu ve ilk başlarda kendi hatam olduğunu düşünüp daha çok dikkat...
  3. H

motorsiklet brandası için neler tavsiye edersiniz?

Herkese selamlar Arkadaşlar motorumu park ettiğim yer açık alan olduğu için haliyle yağmurdan kardan korumak için geçen yıl http://www.hepsiburada.com/tex-269-dikissiz-miflonlu-kumastan-su-gecirmez-branda-pm-ottex269 linkindeki brandadan aldım fakat çok memnun kalamadım bir kere çok ince...
  4. H

Bir kaza ve kask kamerasının önemi

selam herkese arkadaşlar geçtiğimiz mayıs ayında ıspartanın yakaören köyünde geçirdiğim kazanın görüntüsüdür. Bunu atmamda ki amacım kask kamerasının önemi eğer burda kask kamerası olmasaydı ben pek bir hak talep edemeyecektim ve duran araca arkadan çarptığım için suçlu durumuna düşecektim...
  5. H

Çadır seçimi lütfen yardım

Herkese merhabalar arkadaşlar haftasonu aralarda kamp yapmak için 3 kişilik yada daha büyük 4 mevsimlik çadır arıyorum uygun fiyatlı kaliteli ve kullanışlı bir çadır tercihimdir tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı
  6. H

çanta seçimi

Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim Çanta ihtiyacımın asıl sebebi farklı memlekette okumam. Ayda bir falan memleketime gidip geliyorum. Isparta denizli arası yaklaşık 300 km yol yapıyorum.2 buçuk 3 saat gibi bir sürede gidiyorum. Dönüşte evden yiyecek içecekle çantam doluyor hatta çoğu şeyi...

Yeni mesajlar