Arama sonuçlarınız

1. T

Xiaomi Yi için ses kaydı fikirleri

arkadaşlar merhaba, Xiaomi yi aksiyon kameram var. video kayıt esnasında ses kaydı ekstra bir aparat takmadan çok berbat çıkıyor. Rüzgardan dolayı. Ses kısmı olayını maalesef atlatamadım. bir kaç fikrim var. Bunları paylaşacağım. Eğer sizin uyguladığınız varsa fikrinizi rica ederim. - Yaka...
  2. T

Kask Hammadde Sıralaması !

iyi forumlar. Arkadaşlar kask malzemesinin sıralaması nasıl olutyor? mesela en iyisi karbon galiba, fiberglass var Termoplastik vs vs seçim sıralamasında bu durumda ön plana çıkacaktır muhtemelen
  3. T

Premier Kasklar Hakkında?

İtalyan piyasasından gelen şu markayı kullanan var mı acaba ? Araştırmalar sonucu fiyat ve özelliklere göre gayet iyi görülmektedir?
  4. T

Limit 900 TL Hadi öneriler..

herkese selamlar, bir ay kadar araştırdım. Araştırdım. Tam dedim alıyorum. Almadan dedim ki bir de yabancı forumlara bakayım. alacağım kask Scorpion exo 510'du. Son araştırmamda kaskın ciddi şekilde rüzgar sesini içeriye aldığını ve rahatsız ettiği falan yazıyordu. Kafam allak bullak oldu...
  5. T

Amazon sitesinden kask siparişi..

iyi forumlar. Amozun sitesinden istediğim kaskın siparişini versem sorun veya sorunlarla karşılaşır mıyım? Daha önce tecrübesi olanlar var mı? alacağım kask bu Tıklayın
  6. T

Kafamda deli sorular :)

arkadaşlar merhaba, forumda bir arkadaşımızın mükemmel paylaşımından yola çıkarak alacağım kask modeli kafamda iyice şekillenmeye başladı. Konu linki burada dikkatimi çeken 3 marka var. İcon , Scorpion ve Caberg fakat bir yanda da bütçe var. Yaz kış motor aksesuarını takan giyen bir adam olarak...

Yeni mesajlar