Arama sonuçlarınız

1. musclegent

Sele kılıfı yardım

Arkadaşlar merhaba Honda CBF500 için spor sele kılıfı arıyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim... Ayrıca CBF500 için modifikasyon , aksesuar önerisi olan arkadaşların tavsiyesini dinlemek isterim
  2. musclegent

Ankara'da motosiklet ekspertiz

Arkadaşlar merhaba Ankara'da ikinci el motor alırken baştan aşağı baktırabileceğimiz motosikletlere bakan bi ekspertiz var mı bildiğiniz ? Ya da önerebileceğiniz iyi bir motor ustası ?
  3. musclegent

Pinlock yerine spray

Arkadaşlar selam Malum pinlock fiyatları çok uçuk internette gezerken bi ürüne rast geldim http://www.hepsiburada.com/carpex-cam-bugu-onleyici-200-ml-p-OTDG22250 Bu spreyi buğu önleyici olarak kaskta da kullanilebileceği söyleniyor kullanmamız doğru olurmu sizce ?
  4. musclegent

Kaskla uçak yolculuğu

Arkadaşlar Türkiye'den kask aldığım zaman Yurtdışına uçak yolculuğunda bunun taşıma kuralları nelerdir bavulda mı gidiyor yoksa elimize alıp binebiliyormuyuz? Tecrübe edinen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim
  5. musclegent

Mondial Sentor 150 alınırmı

Bu motoru kullanan veya kullanmakta olan arkadaşlarım olumlu olumsuz görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim İkinci el piyasası uygun seviyede alınır mı sizce ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ---------- Gunceldır.
  6. musclegent

Fiyat Aralıklarına Göre Sizden Motor Tavsiyeleri

Merhabalar arkadaşlar Hem yeni motor alacak arkadaşlara hem de kendi bütçesine göre motor seçimi yapacak olan arkadaşlarımıza yardımcı olacak bi konu açmak istedim. Siz değerli ve tecrübeli her bir arkadaşım fiyat aralıklarını belirtmek suretiyle kendi tavsiye ettiği motorsikletleri burada...
  7. musclegent

Kısa bir süre için 1500-2000 TL arası motor

4,5 aylığına canımı sıkmayacak , sanayi de uğraştırmayacak 1500-2000 TL arası motor bakıyorum arkadaşlar (Biliyorum bu fiyata motor mu alınır diyenleriniz olacak ama elimden gelen bu ... ) Hangi motorları önerirsiniz minimal olarak ? Bütçem bu kadar çünkü 4,5 ay kullanıp tekrar satacağım...
  8. musclegent

Tüyler diken diken sese gel...

İshak Nergiz adında bir motorsever ile karşılaştım video bakarken Ninja H2 kendisinin sanırsam Kalkıstaki sese dikkat kesilelim... https://youtu.be/KikVrss0bd0
  9. musclegent

Motosiklet seciminde son kulvar..

Selamlar saygilar 4 motor arasinda kaldim.Bu belirttigim motorsikletleri olan , kullanan , tecrube edinen arkadaslar hem bana hemde benimle ayni motorlari alma fikrine sahip arkadaslara cok buyuk yardimci olmus olacaklar. +lari -leri neler bizimle paylasirsaniz ve onerinizin nedir simdiden cok...
  10. musclegent

Honda X-11 Kullanicilari

Merhabalar herkese Aranizda Honda X-11 Naked kullanicilari varsa tecrubelerini paylasabilirler mi ? Kronik sorunlar,konfor vs... Simdiden tesekkurler
  11. musclegent

Germot Alman Kalitesi kask

Arkadaşlar selam Germot marka kask kullananız var mı aranıZda modelleri güzel ECE sertifikası var ama tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim . Not: Sitesinde CABERGle birlikte tanıtılıyor acaba ortaklar mı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki...
  12. musclegent

Aliexpress'ten gelen ekipmanlarım

11.11 kampayasında gelen Balaklavalarım ve Eldivenim geldi. Önce Eldivenlerden başlayım: *Eldiveni yazlık aldım , 43 günde geldi , cidden kalite kokuyor bana göre , korumaları çok iyi özellikle avuç içi koruması sağlam gözüküyor.Elime tam oturdu ,iç yapısı kaymayı önleyen bi yapı...
  13. musclegent

ZR7-Bandit 600-GSR600-CB600F-FZ6N

Arkadaşlar selamlar Kawasaki ZR7 Suzuki Bandit 600 Suzuki GSR600 Honda CB600F Yamaha FZ6N Bu motorların eski modellerinin yakıt tüketimi , kullanım gibi izlenilmlerini yazacak arkadaşlar var mı ? Özellikle yakıt konusunda biraz desteğinize ihtiyacım var . Saygılar
  14. musclegent

Almanya'daki motorcu arkadaşlar yardımınız lazım :)

Selamlar öncelikle Almanya'daki arkadaşlarım kask,pantolon,eldiven,mont gibi ekipmanları hangi sitelerden temin ediyorlar acaba ? Bildiğiniz uygun fiyata ekipman alabileceğim site önerirseniz çok sevinirim dostlarım Saygılarımla..
  15. musclegent

Motsiklet ve Bel Fıtığı ilişkisi

Herkese merhaba arkadaşlar , Supersport motosikletlerin sürüş pozisyonu doğrultusunda beli zorladığı bel fıtığını tetiklediği doğru bi yargımıdır ? Bende bel fıtığı başlangıcı var Supersport bi motor alsam iletletir mi , Naked mi dahan uygun bel için Siz de düşüncelerinizi yazarsanız çok...
  16. musclegent

Randevusuz ehliyet ?

Arkadaşlar selamlar Ben Ankara da oturuyorum ve sertifikamı yeni aldım , Ankara'daki randevular Mayısa kadar yolu var ... Çevre illerden randevusuz olarak ehliyet alma şansımız var mı erkenden gitsek ?
  17. musclegent

Emniyet harcı nedir

Arkadaşlar selamlar Benim B ehliyetim var Şimdi A aldım sertifikam hazır. 1-* B den A ya Emniyet harcı net olarak kaç TL ödeyeceğim bütün şehirler için aynı ücret mi ? Diğer sorum 2-Ben B ehliyet almadan önce ehliyette gözlük yazıyordu , sonra ameliyat oldum yeni ehliyetimde de gözlük yazacak...
  18. musclegent

Alırım bi h.o :) Ayrıca sorum var.

Arkadaşlar A sınıfı direksiyon sınavını başarıyla geçtim. Şimdi bi sorum olucak , ben ehliyeti yaşadığım şehrin dışında bi yerde almak istiyorum Ehliyette ehliyeti aldığım İl mi yazıcak İlçe mi nasıl olucak bi aydınlatırmısınız :) ?
  19. musclegent

Almanyada motor hazırlık

Arkadaşlar bi süre sonra Almanya'ya gitmeyi planlıyorum ve uzun süre orda kalacağım sanırsam , Almanya'da motosiklet durumları nası? l piyasası , hangi modeller tutuluyor fiyatlar ve daha birçok şey hakkında görüşü olan arkadaşlarımın fikrini almak isterim.. Şimdiden çok teşekkürler
  20. musclegent

Kamuflaj kaplama hakkında

Selam arkadaşlar İnşallah motoru aldığında kamuflaj kaplatmak istiyorum. Aranızda racing motoruna kamuflaj kaplama yapan varmıdır ? Varsa kaç m kumaş , ruhsata işleme , masraf konusunda bize bilgi verirse çok sevinirim... Saygılar.

Yeni mesajlar