Arama sonuçlarınız

1. bymadak

Plakasız gezen motorsikletler için şikayette bulunalım

Her gün hırsızlık olayları artıyor siz önlem alsanız da hırsızlık cezası! olmadığı için mağdur hep siz biz oluyoruz. Plakasız gezen yüzlerce motorsiklet var bunun için şikayette bulunalım ve yapılması gerekenler neyse bilinç oluşturup beraber yapalım.. Benim ilk aklıma gelen e-devlet...
  2. bymadak

100cc ile Uzun yol için yolda kalma korkusu

Arkadaşlar merhaba,uzun yola çıkmak istiyorum ancak yolda kalırım korkusu olduğu için çıkamıyorum. Uzun yol dediğim günübirlik, en fazla 150km gidiş 150km dönüş.. Yolda kalırsak yapabilecek de pek bir şey olmuyor en çok lastik patlamasında korkuyorum. Kaç kere yolda kalmıştım lastik dubleks...
  3. bymadak

Motorsiklet çalınmaya karşı güvenlik tedbirleri Hk. - Tecrübe ve fikirleriniz

Merhaba arkadaşlar, motorsiklet iki kere çalınma vakasıyla karşılaştığım için o duyguyu tekrar yaşamak istemiyorum, korku ve bıkkınlık var içimde . Evimizde iken bahçeden çalındı. İş yerinde iken çalındı.Yeni motosiklet aldım artık. Ekstra 120cm&180mm kilit aldım bu halde bile çekiniyorum...
  4. bymadak

Yuki Gusto 50cc aldım

Motosiklet alalı iki gün oldu. İlk izlenimler ; önceki kullandığım Mondial 100 SFC snappy cup çalınmıştı. Ben de bunu aldım kıyaslama yaptığım zaman hız olarak bu biraz daha iyi gibi geldi. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/197968-motosiklet-ruhsat-uzerinde-iken-calindi.html...
  5. bymadak

YUKİ 97cc Gusto - ( B ehliyetli ) Kullananlar ve yedek parça hk. Öneri ve fikirlerini

Mondial 100 SFC snappy motorsikletim çalındı. Motorsiklet merakımı hevesimi hiç bir şey ile değişmem, maddi imkanları yüzünden ve ailem motorsiklet biraz karşı olduğundan alamıyorum. İnşallah bir gün 250cc motorsiklet alıp tur yapacağım hayalim bu.. Asıl konu : Babamın şehir içi motorsiklet...
  6. bymadak

Motosiklet ruhsat üzerinde iken çalındı

Mondial cup 100lük 2015 model müstakil evimizde ben evde iken bahçeden çalındı. Aradan 11 gün geçti bulunamadı. Ruhsat üzerindeydi, polis kayıtlarında plaka çalıntı olarak geçiyor şu anda. Polis bize bulunmazsa 1 ay sonra plaka düşürdün dedi. Sigorta şirketinde sigorta iptal edeceğiz ancak...

Yeni mesajlar