Arama sonuçlarınız

1. M

Vlog kamera yardımı.

İyi geceler ahali. Döner ekranlı (çektiğimi görücek şekilde), hafif, rahat kullanımlı, uzun şarj ömürlü (video sırasında), hd video kayıt edebilen(1080p), 600-700 liralık dijital kompakt (sanırım aynasız) fotoğraf makinesi arıyorum. 0-2. El farketmez. Başlığı öneri için açtım fakat olurda satan...
  2. M

A1 ehliyetle 125 cc üstü motor kullanımı

Merhaba a1 ehliyetle 150 cc motor kullanarak çevrilsek polis amcalar çokta şey yapar mı yoksa 1 yıl beklemek zorundamıyım ortalama hergün ataşehir kadıköy arası gidip geleceğim ve 5 yılda toplasan 2-3 kere çevirme gördüm bulunduğum yolda oda gördüklerim yani yinede çok fazla sıkıntı teşkil edermi ?
  3. M

Chopper gibi birşey önerisi ( içeriye girmeniz daha sağlıklı 😂)

Merhaba, 5000 tl' ye kadar tercihen sıfır; Crazy 125* Kuba superlight tarzı başlangıç için kullanılıcak motor önerilerinizi bekliyorum *Crazy 125 çok mu küçüktür 1.84 boy için çok mu kötü durur çünkü gerçekten çom güzel bir motor & yine bu tarz önerebiliceğiniz çin yunan ermeni farketmez...
  4. M

Klişe olan bir "Hangisini önerirsiniz konusuna hoşgeldiniz"

Öncelikle abilerim ablalarım kardeşlerim herkese merhaba Fazla kafanızı şişirmiyip herşeyi bir çırpıda anlatıp geçicem 1.85 boyunda 76 kiloda erkek cinsiyetli ve 99 kasa bir insan türüyüm Uzun süredir ekipman toplamaya çalışıyordum ve sonunda bu işi hayırlısıyla bitirdik. Montuydu kaskıydı...
  5. M

Abiler yardım lütfen

merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü...
  6. M

Yeni başlıyacak biri için asya nostalji 125 mi mondiak 100 mg superboy mu

merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü...