Arama sonuçlarınız

1. GRKN

İş yerim değişti...!

Arkadaşlar şu an çalıştığım yerden bir başka yere transfer oldum dolayısıyla sizler ile beraber fazla görüşemiyorum çünkü fabrika sahasında yoğun işim oluyor imkanım oldukça sohbetlere katılıcam bu arada "sereye" hocam duy sesimi bana bir tel'ini ver de görüşelim motorun aynasını kırdım...
  2. GRKN

Eksoz meselesi...!

Arkadaşlar kısa ve net kawasaki EN500 eksoz' unu benim jinlun' uma takabilirmiyim. Çünkü ben eksoz' un sağlı sollu olmasını istiyorum biraz simetri problemim varda....! :pale: :pale:
  3. GRKN

Paylaşmaya değer bir konu...!

Arkadaşlar bilindiği üzere motosiklet damardan içeri girdiği zaman fena zehirliyor ve bağışıklık sistemine yerleşiyor ki bu hepimizin yaşamış olduğu bir durum. Neyse konuyu uzatmayacağım malum kış mevsimi geldi hazır motoru garaja çekmişken derdim şu aslında dert değil motor modifikasyonu jinlun...
  4. GRKN

K.D.Z. Ereğli Şehir turu ( Tek başımayım...! )

Evet arkadaşlar aslında tam bir gezi değil ama yaşadığım yerin nasıl bir memleket olduğunu görmeniz açısından küçük bir kaç resim ile sizlerin merakını uyandırmak istiyorum. ( Kdz Ereğli' nin sloganı Denizin Mavisine, Doğanın Yeşiline, Güneşin Sarısına HOŞGELDİNİZ...! ) Evet arkadaşlar ilk...
  5. GRKN

Buda sizin için yoruma açık...!

Arkadaşlar benden bu günlük bu kadar biraz sonra işten çıkıcam. İftarada az kaldı. Herkese iyi akşamlar.... :king: :king: :king: :king: :king: Yorumsuz Allah hepimize her mevsimde motora binmeyi nasip etsin inş. amin.
  6. GRKN

Bu nasıl motosiklet bana biri açıklasın...!

Arkadaşlar yorumu sizlere bırkıyorum....! Ama korkunç bir makina olduğunu söyleyebilirim...!
  7. GRKN

Bir konuda manevi desteğe ihtiyacım var...!

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var yaklaşık 3 aydır motor kullanıyorum. İlk 1000 km'de birçok problem ile karşılaştım ama rodajı dolunca rahatladım. Şu anda kritik bir problem yok hatta çok keyifle biniyorum her şey rodaj'a kadarmış. Fakat motorla seyir halinde iken yolda bir çukura rast geldim...
  8. GRKN

Zonguldak Ereğli' den merhaba...!

Arkadaşlar merhaba 01.09.1980 Kdz. Ereğli' de doğdum. Aslen Eskişehir' liyim hemen hemen hersene giderdim. Ama askerden sonra evlenince malum pek fazla ziyaret edemedim. Şu an Ereğli' de yaşıyorum ve Erdemir' de çalışıyorum. Hep bir motosikletim olsun diye heves etmişimdir. Şu çin malı...

Yeni mesajlar