Arama sonuçlarınız

1. C

50cc ile sakin otoyoldan gitmek yinede tehlikeli mi?

Benim evim ile işim arasında akşamları şehir içinden gitmek sinir bozucu ve tehlikeli olmaya başladı. Ramazan diye deliler daha fazla hız yapıp birbirini sıkıştırıyor vs. İşten eve normal yola göre biraz uzun olan otoyol var, üç şerit. Bu akşam şansımı deneyip geleyim dedim, 5-6 tane araç...
  2. C

Kuba X Boss çalışmıyor

Kırmızı ışıkta iken aniden tekleyip durdu. Benzin bitti zannettim sağa dönüp biraz ilerledikten sonra yeniden çalıştırmayı denedim, birkaç deneme sonrası çalışmaya başladı tekrar. Depoyu kontrol ettim, benzin gözle görülür miktarda var, dahası yedek depoda da çalışmıyor. Sonrasında bir iki defa...
  3. C

Ruhsat işlemlerini hiç bayiye yaptıranınız var mı?

Geçen cuma günü sıfır motor satın aldım. Ruhsat işlemlerini kendilerinin yapacağını, benim sadece notere gidip imza atmam gerektiğini söylediler. Şu an sadece kapora ödedim, motorun ücretini daha ödemedim. O gün beni arayacaklarını söylediler ama hala aramadılar. Ben mi yanlış anladım, bu...
  4. C

Motor almayı düşünüyorum ama nasıl eve getirtebilirim?

B sınıfı ehliyetim var, o yüzden de bir 50cc vitesli motor alıp kendi kendime öğrenmek istiyorum, daha sonra da belki a2 ehliyet alıp iyi bir motora geçerim diyorum ama motoru nasıl eve getirtebilirim bilgisi olanınız var mı? (Daha önce A2 almaya çalıştım ama adam akıllı hiçbir eğitim...
  5. C

Günlük 30km yol için 50cc alınır mı?

Biliyorsunuz şu sıralar korona var, ve oldum olası toplu taşımadan hiç hoşlanmadım. Daha önce A2 almaya çalıştım ama gaz debriyaj ayarını bir türlü oturtamadığım için alamadım, B'yi çok rahat almıştım, neden bende bilmiyorum. Yakın zamanda öğrendim 50cc'ler B ile kullanılabiliyor. Günlük 15km...
  6. C

cbr 125 mi bajaj 200ns yada bajaj 200rs mi yoksa 0km bajaj 150ns mi?

Bütçem 7000-8000 civarı.Motora yeni başlayacağım ama hangi motoru alsam kafam iyice karıştı. En sevdiğim cbr 125 ama 7000 civarına satılan modeller aşağı yukar 26000 km de. Buda bana kötü geliyor çünkü alınca 2 yıl belki daha fazla üniversite ev arası mekik dokuyacağım, aralık 17 km. Bajajın...
  7. C

Kilolu biri için uygun bir ilk motor 7000 tl civarı.

Aslında araştırdım ve cbr 125 i çok beğendim. Yani parasal olarak. Racing motorlarıda her zaman hoşuma gitmiştir ama kilom fazla ve antep gibi sürücülerin kimseye saygısı olmadığı bir yerde motorla yavaş gitmekte riskli gibi geldi bana. Ama ilk başlangıç motoru olarakta herkez bunu al, düşüp...
  8. C

Cbr 125 alıcam. Bende çok kötü durur mu?

Boyum 172cm kilom 100 küsür. Sizce bu motor çok mu kötü görünür benle.