Arama sonuçlarınız

1. A

Crf 250 l mi mt 25 mi

Herkese iyi akşamlar şimdiki motosikletim pulsar 200 ns uzun yolda artık konforsuz ve yetersiz geliyor artık aklımda iki motor var crf250 l ve mt 25 daha çok uzun yol cok az arazi ye girerek turlamak istiyorum siz olsaydiniz hangisini alirdiniz ?
  2. A

Elektrikli motosiklet

Merhaba abilerim kardeslerim biraz once forumda gezerken dikkatimi ceken bu motosikleti yapabileceğimizi düşündüm. Ama ilk olarak hesaplanmasi hereken ayrintilarin oldugunu dusundum . Sizce bunu yapabilirmiyiz araba akusu bulasik makinesi motoru gibi hurda parcalari kullanarak tabiki ...
  3. A

Honda nc 700 x

Honda nc 700 x nasil motordur sifiri bulunmuyor mu artik ben bu motora resmen asik oldum bouyle yakisiklilik kullanislilik cusse yakit harika bir ses konfor ne ararsam var motorda simdiki motorum bajaj ilk hedefim nc700 x kullanicilari yada siz bu konuda ne dusunuyosunuz
  4. A

SAHTE PARA

İlk başligimin boyle olacagini hic tahmin etmezdim ama sicagi sicagina anlatma gereksinimi duydum normalde yaptigim motorla ilgili konusmalari tartismalari izlemek ama bunu buraya yazicam ilk kendimi tanitayim 20 yasindayim bajaj pulsar 200 ns sahibiyimbabam sagolsun insallah bi ara oderim...

Yeni mesajlar