Arama sonuçlarınız

1. C

Motorumun arka amortisörlerini nasıl kaldırabilirim bilgi verirmissniz ?

İyi geceler motosiklet.net ailesi benim motorum orta ayaklıkta dururken çok şık çok güzel görünüyor ama orta ayaklığından indirince binilir kullanılır hale getirince birde motoruma binince ağırlık binince arka amortisötler iniyo :mrgreen: ya tabi normal bişey ama hani orta ayaklıgında dururken...
  2. C

BENZİN GÖSTERGESİ

Selamun aleyküm benim motorun benzin göstergesi bzuldu galıba benzin yokken benzin var gösteriyo fulleyince full gösteriyo ama bitince yarıda falan kalıyor servise götürdüm şamandırada sıkıntı yok hatta yesni şamandıra taktık gene aynı soun acaba km saatindemi bir sıkıntı var ne yapmalıyız bunu ?
  3. C

POLİSTEN KAÇMAK

selamun alaeykum kısaca özet geceyim ehliyetim yok mahallemde sürüyorum motsikletimi ve plka ruhsatımı ve motor ruhsatımı yanıma almayı unuttum. ve mahallede bakkala gidecektim gıttım cadeye cıktım biraz hız yaptım sinyal verdim yavasladım döndüm ve biraz gidince bir yerden daha döndüm 10 metre...
  4. C

Motor Lastik Hava Basma Basıncı ?

Selamun Aleykum,Yeni motor aldım Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah. motorun lastiklerin hava basıncı varmıs kullanma klavuza baktım bi taplo var onu asaya yazarım... bizim bu formu inceledim okudum ama fazla anlamadım. ön lastik : 2.75-17-4PR Arka lastik : 3.00-17-4PR kullanım...
  5. C

Yağ çubugu

selamun aleykum bugun sıfır motor aldık Allahın izniyle Allah kimseye kaza ela vermesin merak ettim yag cubuguna bakıyım dedim motor blogundaki yağ çubugu vanasnı cevirdim ve cubuk yoktu sadece kapagı vardı hani içindeki cubuk yoktu bu bazı motosikletlerde mi olabiliyormu bunu nasıl yaparız...
  6. C

CG kullananlar tavsiye ?

Selamun ALeykum CG almayı düşünüyorum. sevdiğim bi model var Mondial Masti x 100 çok sevdim. kendinden basık gibi görünüyo. Boş muhabbet olmasın lutfen tavsiye iyi bilgiler verirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar. linki : http://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/100-masti-x...
  7. C

CG mi CUP mı

Selamun Aleyküm CG tarzı motormu yoksa Cup motor mu önerirsiniz ? aklımda cg olarak -Mondial masti x 100-lük modeli var cup olarak -mondial snappy x 100- modeli var. İlk motorum olacak bana artılarını eksilerini söylermissiniz birde okulum cok uzak oraya gidip gelecem hani yolda bırakmasın...
  8. C

YENİ MOTOR VE RODAJ ?

Selamun Aleykum sıfır yeni Mondial snappy x CUP almayı düşünüyorum.Ama rodaj nedir nasıl yapılır bilmiyorum rodajı bi yerde okudum arastırdım motorun performansını ömrünü etkiliyomus şimdi devirle alakalıymıs galıba diyolar ki motoru sıkma motoru zorlama falan diyolar devir meselesi var bide şu...
  9. C

Yeni motor alcaklara tavsiyeler öneriler

Selamun Aleykum Ben 15 yasındayım şimdi motor almayı düşünüyorum.1 sane mahallede takılıcam öğrenicem falan 16 yasımda ehliyet alıcam '0'sıfır motor alıcam bana ne motor önerirrsininiz.Arkadaslarım mondial snappy x yarı otomatik 4 vites al diyolar kimisi mondial UAG al diyolar hani debriyajlı...
  10. C

Acemiyim Cup Motor Alacağım - Tavsiye ve Öneri Bekliyorum

Selamun Aleykum,Ben acemiyim ilk motorum olucak ama cup istiyorum. veya sizin bildiğiniz varsa önerebilirsiniz baya arastırma yaptım ama motorla ilgili fazla bilgi bilmediğim için anlamadım o yuzden cup dusunuyorum size sorum şu otomatikmi alsam yoksa yarı otomatik viteslimi sonra Cup'un hangi...