Arama sonuçlarınız

1. C

Trafikte hayatta kalmak

Merhaba Arkadaşlar, Yaz geliyor ve yolda daha çok motosikletli arkadaşımı görmekten mutluluk duyuyorum. Ancak bununla birlikte malesef motosikletli kaza haberleri gün geçtikçe artıyor. Çok yakın bir tarihte, yanılmıyorsam 165km/s hız ile şehir içinde sürüş yaparken, aniden önüne çıkan kamyonet...
  2. C

Neden dualsport, neden CRF250L...

Selamlar, Geçtiğimiz hafta sonu İstanbuldan uzaklaşmak için Darlık, Şile ve Ağva yollarında sürdüm. Videoları kesip biçerken, bir kere daha neden dualsport dediğimizi ve neden CRF250L aldığımızı güzel anlatan bir video çıktığını düşündüm. CRF250L belki 60 derecelik dik patikalarda 2 zamanlı...
  3. C

SIFIR DUALSPORT KASK- Nishua Enduro Carbon M Beden (57-58cm)

NISHUA ENDURO CARBON - M Beden 57-58cm - 1050 TL Kaskı yurt dışından sipariş ettim, 26.04.2017 de elime ulaştı. Hangi bedenin uyacağını bilemediğim için 2 farklı bedende kask aldım. S beden bana oldu, M bedenleri aldığım fiyata, sıfır kar ile satıyorum. Tüm kutuları koruyucu...
  4. C

25 TL ye LED çakar yapabilirsiniz

Selamlar, 5 dakika içinde yaptığım amatör LED flaşör uygulamasını paylaşıyorum. Maliyeti ortalama 25TL. Aliexpress'den T6 Cree LED diye aratırsanız flaşör özellikli LED el fenerleri çıkacaktır. (piller hariç 6 dolar). Aciliyeti varsa türkiyeden de alabilir ama 50-60TL ye satılıyor. Bu feneri...
  5. C

Honda Msx 125 Kawasaki Ninja ve bir tutam NMAX kamp yolları

Selamlar, 3 aydır Honda Msx 125 kullanıyorum. kuzen ve abim ile hafta sonu Kilyos'a kampa giderken çektiğimiz videolardan bir derleme. Olumlu olumsuz yorumları bekliyorum. https://www.youtube.com/watch?v=C-jHRJ170JM Grom ile ilgili soru olursa yanıtlamaya çalışırım. Kanala gün geçtikçe daha...

Yeni mesajlar