Arama sonuçlarınız

1. C

2.elden anlayan arkadaşlar yardim

Yamaha r25 alacağım 2. Elden asla anlamam ve güvenmeye zorluk çekerim yardım ederseniz sevinirim
  2. C

R-25 alacağım (piyasayı bilen arkadaşlar lütfen içeri)

Evvvet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yamaha r-25 almaya karar verdim. Lakin 2.el alacağımdan dolayı 2.el piyasasını bilmiyorum iki üç ilana bakarak aralarından birkaçını seçmiş bulunmaktayım. Bu piyasayı bilen, r-25 i olup satacak arkadaşlar varsa memnun olurum. İlan 1 (bu ilan beni...
  3. C

R-25 / cbr 250R?

Arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi bu iki motordan birini almayı düşünüyorum. Motora yeni başlıyorum 19 yaşındayım haziran gibi 2.el motor alacağım satacaklar ulaşabilirler :D Arkadaşlar şimdi konuya değinelim öncelikle bütün ekipmanlarımı almış bulunmaktayım hepsi...
  4. C

Eski kasa yeni kasa?

Arkadaşlar honda cbr250 alacağım. 2013 model cbr250 kullanan bir arkadaşım "2014_2015 modellerine göre daha atılgan birde uzun yolda geride kalıyorlar bekliyoruz" gibisinden birşey söylemişti doğrumu bilmiyorum yeni kasanın görünüşü daha güzel geliyor çift far olsun selesi olsun frenleri daha...
  5. C

Kask alacağım TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba 500-1000 tl arası bir kask alacağım aradığım özellikler hafif ve ses almaması benim için yeterli olacaktır sağlamlığından bahsetmiyorum bile..
  6. C

Sizce hangisi?

Arkadaşlar supersport olarak ilk motoruma başlamak istiyorum honda cbr125 ile kawasaki ninja 250sl arasında kaldım hangisinde daha rahat ederim ilk başlarda eğer kawasaki 250sl alırsam 3 4 yıl kullanmayı sonra cc yükseltmeyi düşünüyorum fakat 125 alırsam 1 sene sonra 250liğe yükseltirim diye...
  7. C

Sizce hangisini almalıyım?

Evet arkadaşlar motosiklete yeni başlayacağım 1 2 aydır internette araştırma yapıyorum.Her markada iyi kötü yanlarını söylüyorlar fakat KAWASAKİ 250SL ile ilgili daha bir sorun görmedim videoda rastlamadım ve çok hoş bir motosiklet Sizce 250cc olarak bu motoru almalımıyım yeni başlayanım sonuçta...
  8. C

Çok heyecanlıyım..

MErhaba arkadaşlar 3 4 yıldır süregelen motor sevgisi bu forumla daha da arttı son 1 2 aydır yapmış olduğum araştırmalar sonrası motor almaya karar verdim. Sorun şuki supersport bir motor istiyorum ama büyük cc ile başlarsam sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum 125 cc veya 250 cc almayı...