Arama sonuçlarınız

1. Y

Ybr 125 ESD ile Uzun Yol İpuçları :)

Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında maddiyat onu gerektirdiği ve sağlamlığından şüphe etmediğim ybr mi 0 olarak teslim aldım. Ybr yi almamda en çok etkenlerden biri de ybr ile tokyoya giden iki teke’dir. Okuyorsa burdan kendisine selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum . Artçım ile birlikte...
  2. Y

Rota planlaması ve önerileriniz

http://i.hizliresim.com/kBoW89.png arkadaşlar iyi günler resimde basitçe rotamı anlatmaya çalıştım. Nasipse 9 mayısta 1 ybr ve 1 r25 yola çıkıyoruz.bu güzergah üzerinde gezilip görülmesi gereken yerler yenilmesi gereken yamekler vs bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  3. Y

Michelin pilot street mi yoksa metzeller me22 mi ?

İyi akşamlar arkadaşlar. 2015 ybr kullanıcısıyım motorda acemi sayılırım hala daha. motorumu 1.5 ay önce sıfır aldım ve orjinal lastikleriyle 4500 km yaptım. ama iyice bozmaya başladı kendini. bende araştırmalarım sonucu Michelin pilot street ve metzeller me22 arasında kaldım. canım biraz...
  4. Y

İntercom önerileriniz varmıdır?

Arkadaşlar iyi günler. ben artçımla seyir halinde konuşmak için çeşitli yollar arıyorum ama en iyisi intercom galiba. özellikle aliexpressde çok çeşitli modeller var bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar