Arama sonuçlarınız

1. A

istanbul boş arazi

arkadaşlar kız arkadaşıma motosiklet ve araba sürmeyi öğretmek için ( sürücü kursuna gitmeden önce biraz bilgi sahibi olması açısından ) istanbul içinde trafiğe kapalı, boş arazi ya da pazar yeri gibi bildiğiniz bir yer var mı?
  2. A

Motosiklet Ekipmanlarımı Satıyorum-İstanbul

Merhaba, 6 ay evvel motorumu sattım ve sanırım uzun bir süre geri dönemeyeceğim. Kaskım ve sürekli giydiğim montum ve eldivenim hariç, diğer giymediğim ekipmanlarımı satmak istiyorum. Forumda ticaret yasak mı bilmiyorum eğer öyleyse affola. Koyduğum her ürün yedek veya artı olarak alındığı için...
  3. A

App Plakayı Orijinal ile değiştirme

Merhaba, motorumu ikinci el aldım üstünde, app plaka mevcut idi orjinal plakasi yoktu. Muayene zamanı yaklaşıyor elimdeki bu app plakayı trafik tescile verip orjinalini isteyebilir miyim? Yoksa baştan plaka ruhsat her şey değişecek mi?
  4. A

İstanbul-Bursa Gidiş-Geliş

Bir arkadaşımı Bursa'dan alıp İstanbul'a geri dönmem gerek, daha önce hiç motosikletle o rotadan gitmedim.Osmangazi köprüsünü mü tercih etmeliyim yoksa arabalı vapuru mu ? vapura gidiş dönüş bileti alsam ne kadar tutar ? ve kaç saatte bursa'ya varabilirim?
  5. A

Yamaha immobilizer anahtar çıkartmak - İstanbul

Merhaba daha önceden bu konunun cevabı verildi mi bilmiyorum araştırdım ama bulamadım. -Yamaha diversion F anahtarını çoğaltmak istiyorum, motoru aldığımda sadece 1 anahtarı vardı ( yedek ve kırmızı anahtarı kaybolmuş.) Bugün yamaha bayisine gidip durumu anlattım bana oradaki usta...
  6. A

Yamaha Motor Ekspertiz Hakkında.

Merhaba, 2015 model yamaha diversion f alacağım motor daha 10'bin kmde, bugün gidip inceledik gayet temiz motor sesinde falan sıkıntı yok fakat yinede almadan önce bir ustaya göstermek yada istanbul içerisinde hangi yamaha bayisi ekspertiz yapıyorsa orayada göstermek istiyorum. Bu konu hakkında...
  7. A

Eski Model Cruiser/Chopper Tipi Motosiklet Almak

Herkese merhaba 2004-2009 tarihleri bandında suzuki vl800,honda vt750 shadow,kawasaki vn800 gibi japon cruiser modellerine bakıyorum.Çoğu 30bin'km üzeri ve fiyatlarıda 20bin civarı.Bu model ve yılda bir motosiklet alırsam motor sıkıntı çıkartır mı? veyahut herhangi bir arıza durumunda yedek...
  8. A

İstanbul Trafiğinde RC SÜRMEK :)

https://www.youtube.com/watch?v=Kaqd1NIWm7Q ben hala videonun etkisindeyim,nasıl oluyor bu ?
  9. A

Motorumu Çalmaya Gelenler ve Disk kilidi

Herkese merhaba arkadaşlar yazım biraz uzan olacak ama okumanızı tavsiye ederim, Istanbul Kemerdere mevkinde işime motorla gidip tam pencerenin karşısına çalışırken oturduğum yerden motorumu görebilecek bir şekilde park ediyorum, 2 adet disk kilidim var birisi mts marka çoğumuzun (güvenerek)...
  10. A

Motora Çift Disk Kilidi Takmak

Herkese merhaba,malumunuz 38 bin kader mahkumu daha sokaklara katılacak amacım bu haberle ilgili yorum yapmak değil, cezaevlerine sıkça ziyarete gitmiş biri olarak kesinlikle içeride suçsuz yere yatanlar ve çıkmayı hak eden onlarca insanımız var fakat bunlarla birlikte eminim ki motorlarımıza...
  11. A

Satılık Shark Skwal Matador kask

Herkese merhaba 5 ay önce aldigim kaskimi motosikletimi sattigimdan öturu satiyorum fazla kullanilmadi kesinlikle darbe almadi ki zaten kaska bakinca anlasiliyor normal fiyati 900tl olan kaski 550tl den vereceğim internette kaskin özelliklerine bakabilirsiniz gayet guzel ve kendi led ışıklari...
  12. A

Racing Deri Mont Tavsiyesi

Merhaba herkese şuan revit 4 mevsimlik mont kullanmaktayim yazinda bu montu kullanabilirim ama deri korumali dainese yada alpinestar hörgüçlü bir mont alma düşüncesindeyim bütçem 2bin lira civari önerebileceğiniz bir mont var mi?
  13. A

Haftaya Yeni Motorumu Alacağim Fakat

Herkese merhaba 20 yaşinda uni ögrencisiyim.1 senedir sl200 kullandiktan sonra geçen hafta tarz değiştirmek istediğimden dolayi motorumu sattim.Okulumdaki motorcu arkadaşlarimla gezi yaptigimiz zaman birbirlerimizin motorlarini denerdik r25/gt250r/cbr250/125 pulsar gibi düşük orta sinif tüm...

Yeni mesajlar