Arama sonuçlarınız

1. Gassal

Motor ısınması..

Merhabalar.Hali hazırda Honda PS 150i sahibiyim.Motorumda hararet yükselmesi problemi vardı.Yapılan bir çok işlemden sonra termostatı sökerek bu problemi çözdük.Şuanda motorun hararet yükselme problemi yok ancak motor eskiye göre çok ısınıyor.Hatta alt taraftan gelen sıcaklık rahatsız edecek...
  2. Gassal

Hararet problemi...

Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Honda ps150 i sahibiyim ve motorumdan çok memnunum. Ancak şöyle bir problemim var. Motorumda 2 aydır hararet yükselme sorunu başladı. Fana baktırdım çalışıyor.Radyatörü temizledim ki zaten içde temizdi sorun hallolmadı. Netten baktığım kadarıyla devir daim pompası...
  3. Gassal

İlk motorum Honda PS 150i.

Merhabalar. Bugün çoğunuzun belki de yarı yaşımda yaşadığı mutluluğu yaşadım ve 2011 model 39.000 de bir Honda PS 150i alarak motosiklet sahibi oldum. Gerçekten motor sahibi olmak zormuş. Zor derken evrak işleri, ekipman toplama, güvenlik malzemeleri alma, bakım, sigorta vs. Birde sabah nöbetten...
  4. Gassal

İstanbul içi uygun fiyatlı 200_250 cc scooter arıyorum...

Arkadaşlar 200 yada 250 cc çin malı olmayan scooter arayışım vardır.Aşırı olmamak kaydıyla km yüksek olabilir.Fiyatı uygun olması önemli.Önceliğim Piaggio serisi,pcx,yamaha,kymco dink 200 i aprilla scarabeo vs dir.Özelden ulaşabilirsiniz.Sağolun...
  5. Gassal

Hafta sonu satış - devir işlemi yapılırmı?

Merhaba arkadaşlar. Malum çoğumuz hafta içi sabah 8 akşam 6 vs çalışıyoruz ve işlerinde izin almak da deveye hendek atlatmak gibi. Müsait günleri benim gibi haftasonları olan birinin araç satın alma işlemi nasıl olur? Malum noterler kapalı. Peki alternatif satış devir işlemi nasıl yapılır yada...
  6. Gassal

250 cc scooter arıyorum

İstanbul içi 250 cc Çin malı olmayan scooter arıyorum.Bütcem 6.000 tl ve 6.000 TL bu sınıf motorlar icin düşük bir bütçe farkındayım ancak çift kişilik aksesuar da alacağım için masrafım 10.000 TL yi bulacak.Bu arada Sym Joyride 200 i Kymco Dink 200 i ve Aprilia piaggio Peugeot sınıfı...
  7. Gassal

Piaggi Carnaby 200 hakkında bilgi.

Arkadaslar bu motoru kullanan arkadaşlar varmıdır?Malum sitede uygun bir piaggio Carnaby 200 buldum ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Ancak internette yeteri kadar bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  8. Gassal

04.07.2017 trafik tescil indirimi ve elektrikli motosiklet kullanımında düzenleme

Bugün itibariyle trafik tescil işlemleri (plaka çıkarma ücreti) 220 tl den 88 tl ye düşürülmüştür ayrıca yabancı şehir plakalı araçların devir masrafları da 246 tl den 126 tl ye düşürülmüştür. Artık 50 cc altındaki motosikletler ve 249 Watt üzerindeki elektrikli motosiklet ler araba ehliyeti B...
  9. Gassal

Motosikletin emniyet şeridindeki duran araca çarpma anı kamerada

Az önce haberlere bakarken gördüm bunu.Arkadaş sanırım dalgınmış yada gece ışığından sabit duran arabayı farketmemiş.Allah'a şükür durumu iyi görünüyor.Ama izleyince baya şaşırdım.Özellikle geceleri daha dikkatli olmak gerekiyor.Geçmiş olsun arkadaşa...
  10. Gassal

17 Aralık 2016 Ehliyet Sınavı

Sınavdan bir saat evvel çıktım.Sorular gayet basitti.Bir iki soruda takıldım.O da bilmediğimden değil seçenekler birbirine çok yakın olmasından kaynaklı.Örneğin Araç lastiğinin ömrünün bitmesi ne gibi riskler taşır tarzı bir soru vardı.İki seçenek arasında kaldım.Biri yol tutuşunu etkilemesi...
  11. Gassal

Motora ilk adım

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Motora da bayadır isteğim vardı.Fakat malum hayat şartları ev geçindirme vs vs sebeplerden dolayı motor alma işini hep ileri bir tarihe atıyordum.Geçen hafta içi motor için ilk adım olan ehliyet olayını hallettim ve kursa başladım.Şubat...
  12. Gassal

Çalınmalara karşı Avea nın Güvenli Motorsiklet uygulaması

Arkadaşlar malum motorsiklet çalınma olayları aldı başını gidiyor.Avea nın bu tür olaylara karşı bir kampanyası var.Haberi olmayan arkadaşlar vardır diye konu açmak istedim.Umarım birilerine faydalı olur.İlgili link http://www.avea.com.tr/web/AkilliAracTeknolojileri/GuvenliMotosikletYonetimi
  13. Gassal

yeni üye oldum ama devamlı takipçinizim...

Selamun aleyküm arkadaşlar.Adım kemal.33 yaşındayım.motorsiklet bende bir hastalık.fakat almak bir türlü nasip olmadı.devamlı ilanları takip ediyorum motorsikletlerle alakalı fiyat donanım özellik ve yorum bilgisi alıyorum ancak evlilik çocuktu kiraydı okuldu alamadık bir türlü.ahdım var ama...

Yeni mesajlar