Arama sonuçlarınız

1. D. D. Dars

Acil kafa demiri Hakkı'nda bilgi

Merhaba arkadaşlar 2. El motosiklet bakıyorum. Bir adet yamaha r125 buldum. Sahibi sola düşmüş söyledi zaten, servise gösterdik. Servis de motoru yukarı kaldırdı inceledi falan satıcını belirttiği ve grenajda görülenler dışında kafa grenajının sağ alt tarafında bıçak kesiği gibi küçük bi kırık...
  2. D. D. Dars

2. El Duke 200 karasızlık yardım ??

Merhaba, bir kaç haftaya 2. El Duke 200 almayı düşünüyorum fakat bir kaç seçenek arasında kaldım. İlk motorum olacak, ekipmanlarım tam. Biraz tecrübem var. Eğitim aldım.Seçenekler şunlar : A )2013 model 18000 km duke 200 abs koruma demirli ~ 10500 tl B )2014 model 2015 trafiğe çıkışlı 7000 km...
  3. D. D. Dars

Yamaha Riding Academy servisleri kalkis yeri

Merhaba arkadaşlar, Yarın (17.04.2016) yra dan seviye 1 eğitimine gideceğim. Servis kullanmayı düşünüyorum, sitelerinde ve bana gönderilen e-postada kozyatağı Starbucks servis kalkış yeri olarak belirtilmiş. İnternette aradığımda birden çok yer çıkıyor. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa ve...
  4. D. D. Dars

Bot konusunda yardım ve tavsiye

Merhaba arkadaşlar; bot almayı düşünüyorum, şu an aşağıdaki ikissinden birini düşünüyorum, 500 TL civarı bütçem var, görüş ve ya farklı önerileniz varsa paylaşırsanız sevinirim :) Yds Diablo 11.0 gtx Sidi STIVALI B2
  5. D. D. Dars

Fuar ve İndirim Mevzusu

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 25 yaşında serbest meslek sahibiyim, bir aya kadar motosiklet motosiklet almayı düşünüyorum. İlk motosiklet olarak ikinci el Yamaha Ybr125 düşünüyorum, tecrübe olarak 5 yaşından beri bisiklet kullanıyorum, denge konusunda sorun yaşayacağımı...

Yeni mesajlar