Arama sonuçlarınız

1. M

Videoblog denemesi - görüşleriniz lazım

https://www.youtube.com/watch?v=BWeYdEHA3fI Bugün ufak bişeyler çektim ve video haline getirdim. Bu arada YAZLIK ekipman arıyorum. Yaz geldi kışlık ekipmanlar çok terletmekte. - Yazlık Eldiven (Parmakları kesik olanlardan değil) - Dizlik (Kışlık dizlikler pantalon altına giymediğim için...
  2. M

Şu Elektrikli Bisikletleri Nereye Şikayet Edicez. Gına geldi artık

http://youtu.be/hLDJ-h52lzQ Video gördüğünüz gibi hergün birçok elektrikli bisiklet sürenler karşılaşıyorum. Ne kask takıyorlar ne trafiğe uyuyorlar. Plakada yok bunlarda . Bunları nereye şikayete edıcez.:pl: 10 yaşında çocuklar kasksız 50,60 ile sollama bile yapıyorlar yolda giderken.:pl:
  3. M

Trafik Korkusu + Bunu Yenmek için Ehliyetsiz Motor ile Alışmacalar ?

Bugün fiddle2 scooterımı bir arkadaştan aldım. Şimdi ben köy ortamında büyüdüğüm ve köy içinde pegout falan tarzı mobiletler sürerdik sürekli ve haliyle kazada yapardın. düşmeler yaralanmalar falan. Yan köyden bir arkadaşımızın kamyonun altına girip hayatını kaybetmesi ile motor ile ilişiğimi...
  4. M

2. El Motor Satan - Alanlara Soruyorum - İzlenmesi gereken yol?

Selamlar. Yarın kısmetse SYM Fiddle 2 moturu 2. el olarak satın alacağım. Şimdi izlemem gereken yol nedir? Noterde temiz kağıdı falan isteniyor mu hala? Satıcıya söyleyeyim. Ekstradan; Ehliyet daha almadım. Alınca kullanmaya başlıyam.. Hatta eve getirme işinide sahibi bırakacak beni :) Neyse...
  5. M

5000-7500TL arası motor tavsiyesi ?

selamlar, Mayıs 7sinden sonra ehliyeti alıyorum. Önceden scooter düşünüyordum ama ardından vitesli düşünmeye karar verdim. Kursta vitesli zevki farklıymış. Bütçem 5000tl - 7500 tl arası. Cafe racer + naked tarzı motorları seviyorum. Boy 1.84 kilo 110. Çinli düşünmüyorum Şimdilik gözüme...
  6. M

Başlangıç Motoru Tavsiyesi ?

Selam arkadaşlar, 2 yıldır forumu takip ediyorum. Artık bir üyelik açma zamanı geldi deyip az önce üyeliğimi açtım. Yaş 25, artık bir motorlu taşı alma zamanı geldi dedim. Arabaları pek sevemedim.. En son yaza elektrikli bisiklet alma sevdam vardı ve bulunduğum şehir ve yapı elektrikli için çok...
  7. M

Filmlerde Gördüğünüz EN İYİ Motosiklet Sahneleri

Filmlerde gördüğüm en iyi motosiklet sahnesi. varsa sizinde paylaşalım. :) benimki budur; daha çok sinema açısından oldukça başarılı bir sahne.
  8. M

2016 Motosiklet Modelleri ve En erken teslim alma ?

Selam arkadaşlar, 2016 model çıkacak motosikletleri internette nerede görebilrim? Bir de en erken ne zaman satın alıp sürmeye başlayabiliriz?