Arama sonuçlarınız

1. T

Cg motordan anlayanlar bakabilir mi ?

Sayın arkadaşlar, biraz araştırdım da tam sonuca varamadım. Orjinal 150 cc motora, 200 cc silindir piston seti takabilirmiyiz başka hiç bir parça değiştirmeden. (krank, üst kapak,sübab, külbürtör vs.) Yardımlarınız için şimdiden sağolun.
  2. T

Yardıma ihtiyacım var

İyi geceler saygı değer abilerim, kardeşlerim. Sorun tamda şu şekilde gerçekleşti. Cuma gün bakım için mondial servisine gittim. Yağ buji hava filtresi vs. değişti. (Mondial 150 masti) Herşey yolunda iken 10 km kullanım sonrası motor rolantide durmamaya başladı. Rolanti vidasından ayarlayınca...
  3. T

Debriyaj dan olabilir mi ?

Merhaba saygı değer M.T ailesi, mondial 150 masti kullanıyorum. Kısaca sorunum, motoru artçılı kullandığım zamanlarda özellikle 4. viteste hafif rampa çıkarken, sanki debriyajı sıkıp bırakıyormuşum gibi oluyor. Bu çok nadir 5. viteste de oluyor. Diğer viteslerde hiç bir sorun yok. Debriyajdan...
  4. T

Kamyoncu dayı hakkında

Dün 20:10 civarı arkadaşımla kafamızın atması sonucu biraz yol yapalım dedik. Demez olsaydık. Donduk :) Herneyse çıktık yola sündük bir tırcının arkasına ısına ısına gidiyoruz, bir ara tırcı çok yavaşladı sollamak zorunda kaldım. Baktım çok soğuk rüzgar vuruyor yavaşladım tırcının arkasına...

Yeni mesajlar