Arama sonuçlarınız

1. B

Facebook Marketplace Hakkında

Selamlar, biliyorsunuz ki bir satış yapmak istediğimizde aklımıza gelen ilk platformlardan biri de Facebook'taki Marketplace. Marketpalce'a bir bilgisayar ilanı koymaya çalıştığımda sürekli ilanınız reddedildi. Ticaret ilkelerimize aykırı olabilir vs. diyor. Değerlendirme talep etsem de hiçbir...
  2. B

Uyku Kaçıran Laptop Sorunu

Merhaba MT ailesi, laptopum şarjda düzgün şekilde, sorunsuz çalışırken şarjdan çekince ekran, yanıp sönmeye başlıyor; gidip geliyor. Kimi anlar birkaç saniyeliğine tamamen kararıyor fakat karardığında ekrana dikkatli bakarsanız ekranın hâlâ açık olduğunu görebiliyorsunuz. Birkaç saniye sonra...
  3. B

ÇOK CİDDİ DİL BİLİMSEL SORU

Selamlar, dille haşır neşir olan arkadaşlarımız biliyorlar ki bazı diller birbirleriyle oldukça benzerlik gösteriyor. Benim sormak istediğim soruysa Türk dilleriyle ilgili. Türkçenin çeşitli kolları olduğu gibi dünyanın farklı yerlerinde, birbirinden çok farklı Türk dilleri konuşuluyor. Fakat...
  4. B

İKİNCİ EL LAPTOP

Selam MT Ailesi, ikinci el olarak en fazla 2.000₺ -+300 gibi fiyatlara alabileceğim ve Pubg, GTA5 gibi oyunları orta ayarlarda kasmadan oynatabilecek laptop önerileriniz neler?
  5. B

Cep telefonu önerilerinizi almak isterim

Merhaba MT Ailesi. Bütçe sıkıntım yok. Cep telefonu önerilerinizi merak ediyorum. Yalnız öneri yaparken neden önerdiğinizi açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Z5 Premium düşünüyorum,fakat sizlerin önerisini de merak ettim. Teşekkürler...
  6. B

Kazalı motoru trafikten men etmek ?

Herkese merhaba arkadaşlar.Bir yıl boyunca motorları ve bu formu çok yakından takip ediyordum. 2014 yılında 100 cc motosikletim ile bir kaza geçirmiştim. Kaza sonucu motor hurdaya çıktı ve tamamen kullanılmaz bir hale geldi. İlk başta altı ay muayenesini yaptırmazsan otomatik olarak trafikten...

Yeni mesajlar