Arama sonuçlarınız

1. O

Ptt sigorta

Arkadaşlar 2 gündür sosyal medyada görüyorum 200-300tl sigorta yapiyolar diyolar aradım fakat ptt şubeyi gidip fiyat almamı söylediler varmıdır herhangi bi bilgisi olan
  2. O

Bıktım artık

Aldıgım mondial 150zc artık bıktım motorla günlük 3-4km yapılıyo ve biton masraf çıkıyo geçen gün okula giderken egsoz düştü mesela ve yeni yaptırmıştım dedigim gibi artık bıktım. Tek istedigim şey artık bundan kurtulmak. Böyle bi motoru bana kitlediler 17 yaşındayım okuldaki yemek paralarını...
  3. O

Öğrenicye göre ekipman

Abiler ablalar Venom 301 fulface -Ls2 FF351 fulface lerden hangisini önerirsiniz?
  4. O

Ekipman sorunsalı

Daha once konu açıldımı bilmiyorum araştıramadım işlerimin doğunluğundan kusura bakmayın. 200tl ls2 mi fullface kask mı yoksa venom çene açılır güneş vizorlu kask mı? ayriyetten motorum mondial 150zc sigorta 707TL çıktı motor 50 yaşındaki babamın üstüne olmasına ragmen bunun için ne yapabilirim...
  5. O

Manifort vidası

Herkese iyi hafta sonular. Mondial 150zc kullaniyorum ve ilk motorum. Egsoz acayip bir biçimde bağırıyor bende yatırdım yere soktum boğazını yanmaz silikonla iyice geçtim ve 1 gün beklettim. Geri takartan egsozu somunu geçirdim sıktım güzelce diğer tarafınkinife sıkarken biraz fazla güç...
  6. O

Sevda

Öğrenciyim 17 yaşındayım 3 aydır zorla biriktirdiğim 1200tlye anca scoter alınır dün gittik baktık ustaya gösterdik mondial zc150 neyse işte bugün öğlen 3 civarı gidip üstüme alicam fakat gece 2ye kadar uyuyamadım sabah 7buçukta kalktım oraya dön buraya dön şuan benim için vakit durmuş gibi...
  7. O

Bilen birisi yardım etsin beynim yandı

Herkese iyi akşamlar. 17yaşımı doldurdum ve vakit geçtiği için 2015te ehliyeti alamaım 2016ya kaldı. 2016da alicam fakat 150cc motor kullanamiyicağım yazıyor. Başka bi sayfada kullanabilirsin diyor ve 3-4 gündür bunu araştiriyorum lütfen bilen birisi yardımcı olabilirse çok iyi olucak benim için...

Yeni mesajlar