Arama sonuçlarınız

1. S

Motosiklet Sürücüyüz Ama Serseri Değiliz

İnsanların hakkımızda maalesef genelde serseri olduğumuza dair bir önyargısı var. Kanaatimce biz diğer sürüclere göre daha saygılıyız trafikte. Bugün yaşadığımız aşağıdaki ufak olaylar ile umarım bu yargılar ufak da olsa kırılır.
  2. S

Bi' enterasan BMW sürücüleri

Tiflis'te elini sallasan BMW ya da Mercedes'e çarpıyor. Arabaların fiyatları cidden ucuz ve benzin de Türkiye'nin yarısı. Hâl böyle olunca caddelerde 6 silindirli araba görmeye alışığız. Mercedes sürücülerine lafım yok ama BMW'ciler cidden bir acayip. Yakında bir video derleyeceğim ama bu dün...
  3. S

[Gürcistan - MT]

Merhaba Arkadaşlar; Yaklaşık 10 aydır Tiflis'te yaşıyorum. Eğer bu taraflarda yaşayan varsa buluşup tanışmak isterim. Şu ana kadar bir tane Türkiye'den sürücü ile karşılaştım onun da burada olduğunu sanmıyorum. Ama yolunuz bu taraflara düşerse; iki muhabbetin belini kırmak, bir çay kahve...
  4. S

Tiflis Sürücüleri (1 dakikada 2 kazadan kurtulmak)

Malumunuz yılbaşından bir gün önce kaza yapmıştım. Hata biraz benden biraz da minibüs sürücüsünden idi. Videosu: Eski videolara bakarken 1 dakikada nasıl 2 tane ciddi kaza atlattığımı gördüm: Elidme daha bunun gibi ne videolar var. Araba burada ucuz olduğu için genelde BMW ve Mersolar...
  5. S

Sinirli İken Motosiklet Sürmek

Merhaba; 30 Aralık'da sürmemen gereken bir modda motosikleti kullandım. Agresfilikl ve kafa dalgınlığı vardı. Sonuç mu? https://www.youtube.com/watch?v=oZ1e4ZyZVDA Hızıma rağmen kazayı ucuz atlattım ve Ekipmanlar görevini yerine getirdi. Kaskı yere vurmadım ama sürtünde ve Vizörde çizikler...