Arama sonuçlarınız

1. KTM250

BULUTLARIN ÜSTÜNDE MOTOR SÜRMEK

Antalya bölgesi Erentepesi turu, 5 motosiklet, 4 ktm 1 husky 2 kamera, kullandığım kamera sony x3000(4k kayıt) diğer kamera sony as300,mikrofon kask içi custom. Kameralarda Optical sabitle açık. Toplam Tur süresi:8 saat yakılan yakıt 6 litre benzin, 100gr yağ
  2. KTM250

2800 Metrede Enduro/ Erentepesi Turu

Bu haftasonu şehiriçinden kurtulup kendimizi yaylalara Attık. İyi seyirler Arkadaşlar Kameralar sony x3000,sony as300 Motosikletler: ktm 300 exc 2009,husqvarna te250 2015
  3. KTM250

Sticker uygulaması

Merhaba Arkadaşlar bu videoda makinamızı güzelleştiriyoruz.Biraz daha hırçın ve öfkeli görünecek:)
  4. KTM250

Kumluca süperenduro 2018

Bu hafta kumlucada düzenlenen organizasyona katıldım.Hem yarıştım hem video çektim. İyi seyirler :)
  5. KTM250

KUMLUCA SUPERENDURO YARIŞLARI

Dün kumlucadaydım ve mükemmel bir organizasyonda süper bir yarışa katıldım.Etaplardan sadece birisini kask kameramdan sizlerle paylaşıyorum.. Değerinizi bilin:)diğerlerini kanalımdan takib edin gelecek:)
  6. KTM250

Enduro Motovlog

Enduro motosikletimle geçirdiğim 1 günüm :)
  7. KTM250

KTM EXC 2017 STICKER ÇALIŞMAM

Selamlar arkadaşlar,2017 exc için tasarım yapıp ürettiğim çalışmayı paylaşmak istedim.. Çalışmada kullanılan malzeme bu iş için üretilmiş profesyenel ve bi o kadarda maliyetli bir üründür.Yaptığım sticker çalışmalarını bu başlık altında paylaşacağım:) Takipte kalın, bu aralar çok üretkenim...
  8. KTM250

KTM 300 EXC BOTTOM AND REBUILD

Kaş yarışında motosikletimin devirdaim keçesinin patlamasıdan dolayı motor şanzumana su almış ve hararetten dolayı silindir kapak oringi yanmış.Ben olayı fark edip su ilave ettikçe motorun içine su dolmuş.Dolayısıyla 4 bölümden oluşan bu seride bloğu yarıp kompile revizyon yapıyoruz... Kaş...
  9. KTM250

Kaş'ta Enduro Yarışı

Selamlar arkadaşlar geçtiğimiz hafta kaş'ta düzenlenen enduro yarışına katıldım.2 gün süren yarışta yasadıklarımı video olarak özetledim.Toplam 3 video olacak 1 ve 2 Yarış ile alakalı olacak diğeri ise.Yarışta motoruma neler oldu bunu paylaşacağım.Bakım videosu diyebiliriz. Buyrun 1.gün :)...
  10. KTM250

KTM 300 EXC Silindir piston Bakım,Sekman değişim

Evet canavarın Silindir piston bakım zamanı gelmişti ve söktük.Umarım Asfalttan kurtulup araziye giren Endurocular için faydalı bir video olmuştur.Bu motosikletleri tamir ederken bile zevk almanız mümkün.
  11. KTM250

Biz Endurocuyuz..

İyi seyirler arkadaşlar inşallah içinize biraz enduroculuk kaçar asfalttan kurtulursunuz :)
  12. KTM250

ENDURO-SOFT SÜRÜŞ

Selamlar arkadaşlar. Rotaya bağlı kalmadan nereye olursa oraya sürdük.
  13. KTM250

HAFTASONU GAZLAMAMIZ MOTOVLOG

Haftasonu gerçekleştirdiğmiz enduro gezisini 4.34snlik bir video ile özetledim.İyi seyirler arkadaşlar.Fazla söze gerek yok.
  14. KTM250

HAFTASONU ENDURO RAPORU

Yağmurlu bir günde yine patika keşif turu.Zorlu ve ıslak bir gündü yaşadıklarımızı video olarak özetledim.iyi seyirler. İlk 4k video kaydı deneyimim:)
  15. KTM250

HAFTASONU ENDURO RAPORU

Geçen haftasonu yaptığımız enduro yeni patika keşif turu,baya zorlandık arkadaşlar:)
  16. KTM250

Yürüyüş Patikasında Enduro sürmek.

Bu gezide,Antalyada bulunan eski trt vericisinin olduğu tepeye stabilize yol kullanarak tırmandık,sonrasında Likya yolundan göynük kanyonuna doğru yol aldık.Video iki bölümden oluşuyor ve biraz uzun direk aksiyona girmek istiyorsanız 5:00 dakikadan izlemeye başlayabilirsiniz.Meraklı arkadaşlar...
  17. KTM250

Avrupa motosikletilerin parça fiyatları

Evet beyler bugun motosikletim için bir yedek parça sordum öncelikle şunu belirteyim ben bu motoru 10bin tlye aldım.Motorum b pistonda yakında silindir ve piston ihtiyacım olacak.Bende fiyat araştırması yapmaya başladım.Euro 4.15 olunca parça fiyatları acayip yükselmiş.silindir piston sadece...
  18. KTM250

KTM Karbratör bakımı ve V-force 4 detaylar

Evet,karbratör ve v-force'u söktük,bunları yaparken bazı bilgiler verdim.Bakım önemlidir.
  19. KTM250

GIDON VE AKSESUAR MONTAJI

Aliexspressten aldığım aksesuarlar ve gidonun montajını yaptık. Gidonun fiyatı 93tl,orjinali 450tl ben ucuz olanı tercih ettim.Malzeme kalitesi bence baya iyi tavsiye ederim.
  20. KTM250

Motosiklet sürüyoruz

Antalyanın batı kısmındaki Toroslara tırmandık,Deniz seviyesinden yaklaşık 2200 metreye yükseldik.Video 2 bölümden oluşuyor.Diğer bölümü haftaya yayınlayacağım Toplam 7 motosiklet başladık.3 motosiklet sorun çıkardı,2 lastik patlaması ve birde silindirin üstündeki oring aşınmasından dolayı...