Arama sonuçlarınız

1. Dejamba

YAMAHA R1

Arkadaşlar durum şundan ibaret 2003 model yamaha r1 var hatta müşterisi oldum sonra vazgeçtim falan bu motoru benim patronum aldı 1 hafta bindik falan motorla şehir içinde 2 3 tur atalım diyoruz düşük devirde turlayınca hararet 118 e 120 ye falan çıkıyo daha önceden bu motorun radyatörü çatlamış...
  2. Dejamba

Temiz Suzuki GSR600 Arıyorum

Modeli fark etmez sıkıntısı olmayan temiz bi gsr 600 arıyorum fiyat konusunda anlaşacağımızı düşünüyorum özelden msj atın :king:
  3. Dejamba

YAMAHA R1 ( BİLEN BAKSIN Bİ )

Arkadaşlar uzun süredir motor almak için yememden içmemden gezmemden kısıp para biriktiriyordum. Kafamda R25 yada xmax 250 vardı fakat bulunduğum ilçede bi R1 satılığa çıktı gidip baktım motor dışardan güzel bu yakışıklıya bide binelim dedik aldım bi çevre yoluna çıktım çok değil 10 13 saniye...
  4. Dejamba

BU KARDEŞİNİZE ACİL MOTOR TAVSİYESİ

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben Barış 23 yaşındayım uzun yıllar küçük cc motorlar kullandım ve içimde hep bi büyük motor aşkıyla yaşadım büyük cc motorda kullandım ( çok yakın arkadaşımın motorunu sık sık kullanıyordum gezerken yamaha r6 2006 model ) son zamanlarda biraz köşeye para ayırdım...
  5. Dejamba

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ( LÜTFEN )

Arkadaşlar konu biraz karışık uzun uğraşlar sonucu biraz para biriktirebildim bu kış bi motor almak istiyorum nerdeyse tüm forumu gezdim ama aradığım konuyu bulamadım en son çare olarak kendim konu açmaya karar verdim 14.000 - 15.000 bin sermayem var aklımdaki motorlar öncelikle suzuki gsr 600...