Arama sonuçlarınız

1. E

Zincir dişli değişim konusu

Merhabalar, CBR 500 motosikletim için zincir dişli setini değiştirmek istiyorum. Yılda 5-6 bin km yapıyorum ve motorumla 20 bin km yapmadan değiştirmeyi düşünüyorum. OGNIBENE zincir dişli seti ve DID zincir dişli seti arasında 300 TL fark var. Bu arada ki farkı ödemeye değer mi? Kalite farkı var...
  2. E

Ledler patlar mı?(Kapak kapalıyken, havasızlıktan)

İyi sürüşler herkese, ben motoruma fotoğraftaki ledleri taktım. Kapaklar tam oturdu. Fakat ucu ucuna oturduğu için hava alacak yeri yok gibi geliyor ve ısınıp ledleri patlatır mı diye aklıma takıldı. Kapakları biraz delip hava akışı sağlamalı mıyım? Bu seferde su alacak diye tereddüt ediyorum...
  3. E

Yağ seçimi 10w30 / 10w40?

Merhabalar, biliyorum yıllarca konuşuldu. Bir çok konu mevcut bununla ilgili. Honda CBR 500R kullanıyorum ve klavuzda 10w30 öneriyor. Genelde forumlarda yada gruplarda falan bu motor için genelde 10w40 öneren bir grup var. Hangisi bu motor için daha faydalı olur, onu merak ediyorum? Klavuzdan...
  4. E

Ön 120/70-17 arka 160/60-17 için sizce hangi lastik memnun eder?

Merhabalar, yeni lastik arayışına girdim cbr 500 için. Mitas falan düşünmüştüm ama 5 binden sonra performansı düşüyormuş diye duydum. Çok agresif kullanan birisi değilim yerine göre diyelim yani. Bende biraz bütçeyi zorlayıp almışken iyi bir şey almak istiyorum. Yağmurda falan okul harici pek...
  5. E

Intercom yuvası olmayan kaska ses sistemi takmak istiyorum

Merhabalar, kaskımda intercom yuvası olmadığı için arayışa girdim. İnternette dolaşırken Bluetooth Dizayn adlı sayfaya denk geldim. Daha önce buraya gidip kaskına bu sistemden yaptıran var mı? Yorumlarını merak ediyorum, sormak istediğim bir kaç bir şey var. Eğer buda olmazsa kask içinde...
  6. E

2021 Muayeneli Bajaj Pulsar Rs 200

Marka: Bajaj Model: Pulsar Rs 200 KM: 13900 Renk: Sarı Fiyat: 13.900 İl/İlçe: Balıkesir / Bandırma İletişim: 0541 208 7305 Pazarlık var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-mayis-2021-muayeneli-temiz-absli-pulsar-rs-200-702800569/detay/
  7. E

18-19 bin TL ile 2. motosiklet önerisi

Herkese merhabalar, yaza doğru yeni bir motor almak istiyorum. Aslında gücü yetersiz geldiğinden veya başka bir şeyden dolayı değil ama hem tarz değişikliğine gitmek hemde daha teknolojili bir motor almak istiyorum, bunlarda bahanem oldu. Şu an halihazırda Pulsar RS 200 kullanıyorum ve gayette...
  8. E

Takılabilir ve giyilebilir sırtlıkların farkı nedir?

İyi akşamlar, merak ettiğim bir konu var. Kısaca anlatayım hemen, şu 2 resimdeki sırtlığın farkları neler? (Zandona belide kapsıyor onu saymazsak) Birisi sert plastik gibi bir şey, birisi ise yumuşak esnek bir şey. Koruma olarak ne kadar fark eder bir kaza anında?
  9. E

Alpinestars Nucleon KR-2i / Nucleon KR-Ci ve Prohel 4001 Bellik alınır

İyi geceler herkese, Başlıkta belirttiğim ekipmanları temiz/çok kullanılmamış veya sıfır olmak kaydıyla uygun fiyattan satanlar var ise almak isterim. Ö.M'dan yazabilirsiniz.
  10. E

İzmir Motovento indirim gününe gidecek olan var mı?

İyi akşamlar herkese, Hem bilmeyenler için bilgilendirme hemde bizden kimler gidiyormuş diye bir post açmak istedim.
  11. E

Knox Nexos kullanan var mı?

Merhabalar, eldiven arayışındayım. Bu eldiveni farkettim, kullanan varmı yorumlarını merak ediyorum. Knox handroid ile arasında ciddi farklar var mı?
  12. E

3000 TL ekipman listesi, fikirlerinizi bekliyorum

Herkese iyi günler, bir süredir araştırma yapıyordum ve sonunda ekipman listesi yapabildim. Yakın zamanda almayı düşünüyorum, almadan sizlere de bir danışmak istedim. (Yaz ağırlıklı kullanacağım için yazlık almayı düşünüyorum) Kask: HJC FG-17 (957 TL / Motovento) Mont: Alpinestars Ast Air...
  13. E

Held Hoover ve 4Riders Breeze yazlık bot nasıldır?

İyi akşamlar, fiyatları nispeten daha uygun olduğu için dikkatimi çekti. 4Riders Breeze yazlık bot ve Held Hoover pantolon hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  14. E

Kask ve mont seçiminde kararsız kalmak

Herkese selamlar, 2000-2100 TL bütçe ile sizce hangi kask ve mont almalıyım? (Yazlık mont bakıyorum) Benim düşündüğüm: HJC FG-17 ve Alpinestars Ast Air Demek istediğim örneğin Shoei Qwest ve 500 TL'lik bir mont mu almalıyım yoksa ilk söylediğim ekipmanları mı? (Diğer ekipmanlar için bütçe...
  15. E

HJC FG-17 kullanan var mı

Herkese merhaba, AGV K3, Nolan N87 falan derken tavsiye edilmemesi üzerine bende 1.000 TL civarı bir kask ararken HJC FG 17 ile karşılaştım ve malzeme olsun SNELL ve DOT sertifikasına sahip olması olsun beni kendine çekti. Bu kaskı almayı düşünüyorum var mı kullananlar yorumlarını alabilirsem...
  16. E

1.000 TL bandında kask arıyorum

Herkese merhabalar, dediğim gibi 1.000 tl civarlarında kask arıyorum. Aslında aklımda AGV K3 SV var dı fakat bir kaç kişiden agv nin kötü kasklarından bir tanesi olarak yorum aldım. Bu bütçeye başka bir kask olarak N87 var onunda ses yalıtımı kötü diyorlar. İlk kaskım olacak önerilerinize açığım.
  17. E

Yazlık ekipman tavsiyesi üzerine

Merhabalar herkese, Bir miktar birikmiş param vardı ve stajdan kazandığım paralarla üstüne koydum. Ehliyetime yazıldım ve ekipman için bütçe ayırdım. Motorumu babamla birlikte süreceğiz oda benimle birlikte ehliyete yazıldı. Babamın motor geçmişi var 4 sene kadar. O benden önce ehliyetini...
  18. E

9.000 TL'ye kadar sıfır motor önerisi

Merhabalar, uzun süredir araştırıyorum fakat kafamda net bir fikir oluşmadı. İlk motorum olacak ve pek anlamadığım için sıfır alıp en temizinden bir başlangıç yapmak istiyorum. Araştırdıklarım Apache 180 fakat bunda kafam karıştı daha yeni bir motormuş ve 2. eli pek yok (bilgi de yok inceleme...
  19. E

Ehliyet hakkında bir kaç soru

İyi akşamlar herkese, Öncelikle 17 yaşındayım. Ehliyet hakkında bir kaç sorum var ve yardımcı olursanız çok makbule geçer. Soruları numaralandırıyım daha iyi olur. 1- Şimdi ben A1 almak istiyorum ve seneye de yani 18 yaşımda da B ehliyetini eklettirmek istiyorum. (Fakat peder bey 18 de direk...
  20. E

CBR 125 ile başlamak istiyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var

Merhabalar herkese iyi geceler, CBR 125 ile başlamak istiyorum fakat ilk motorum olucak ve şuan hiç kullanmayı bilmiyorum. Sıfır almak mı daha mantıklı olur yoksa 2. el mi? (Bütçe konusunu daha hiç konuşmadım ama 2. el alırsam ekipman daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü 10.600 ona verirsem...

Yeni mesajlar