Arama sonuçlarınız

1. F

55.000₺ Motosiklet Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Mevcut motorum 2019 R25'i satmış bulunmaktayım. En fazla 55.000 lira bütçe ile alabileceğim Racing, çok eski kasa olmayan, masrafi , bakimi ucuz ve yakişikli motor tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. F

Viraj Sorunsalı

Merhabalar, Yaklaşık 8.000 KM Honda CB 250R kullandım. Ilk motorumdu. Kendisine tam alişmis iken satip 2019 R25 aldım. 2.500 KM oldu. Fakat soyle bir durum var. Her hafta Şile - Ağva yapariz. CB ile cok rahat alabildigim virajlari R25 ile alamiyorum. Lastikler ayni fakat olay ondan kaynakli...
  3. F

1000 - 1200 TL ile Zincir ve Disk Klidi

Merhaba arkadaşlar, 2019 R25 aldım 2 ay önce. Maksimum 1.200 liraya kadar disk klidi ve zincir önerir misiniz.
  4. F

2019 R25 Koruma Takozu

Dostlar merhaba, 2019 R25 için koruma takozu uydurulamaz diyorlar fakat Yamahanın sanırım kendi takozu var R3 için, fiyatı tuzlu da olsa var. Yakın zamanda piyasaya başka üreticiler tarafından yapılanlar çıkar mı? https://www.youtube.com/watch?v=VVh43P-m5n4 03:58'de gösteriyor.
  5. F

Kapalı Alanda Açık Alan Brandası Kullanmak

Merhaba arkadaşlar. Motorum 2 haftadir kapali garajda yatiyor. Brandada kapali şekilde. O gün branda almaya gittim, kapali alan brandasi ( yani ince ) istedim, bana açik alan ( kalın ) brandasi verilmiş. Çok kaliteli fakat epey bi kalin. Sorum şu, alttan kapamadim hava aliyor fakat içerde bi...

Yeni mesajlar