Arama sonuçlarınız

1. E

şanzıman nasıl yamulur?

merhaba arkadaşlar motorum cbr 125 i motorun gücü nedeniyle biraz fazla sert kullanıyorum bu nedenle şanzımanın yamulmasından korkuyorum yüksek devirlerde vites atmak veya vites göstergesi olmadığı için bazen fazla vites küçültmek şanzımanı yamultur mu ?
  2. E

KTM 390 rc abs mi kawasaki ninja 300 abs mi

ikisi arasında karasızım kawasaki ye daha çok güveniyorum ama KTM de iyi diyorlar sizlerin görüşleri nelerdir?
  3. E

cbr 125 e abs takılır mı

cbr 125 e abs takılır mı arkdaşlar
  4. E

tulum günlük olarak kullanılabilir mi

merhaba arkadaşlar ekipman toparlıyorum hepsini ayrı ayrı alacağıma tulum alsam da iyi olur gibi geldi daha da güvenli duruyor açıkçası işe okula veya herhangi bir yere gşderken çantada falan taşınabilir mi acaba
  5. E

0 motorda ne kadar benzin bulunur

merhaba arkadaşlar ehliyetim yok ilk motorumu aldım gelecek hayırlısıyla bugün yarın ancak yaşadığım yere benzin istasyonu yakın değil ve sınav için motorla bir okul bahçesinde antreman yapmak istiyorum ehliyeti olan tanıdığımda yok 0 bir motorda ne kadar benzin bulunur veya bulunur mu :)
  6. E

4 Mevsim Motosiklet montu tavsiye -cbr 125 lastik tavsiyesi

merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce ilk motorum olan cbr 125 i aldım günlerdir mont araştırıyorum ama işin içinden bir türlü çıkamadım 200-300 tl ye güvenli ve kaliteli bir mont arıyorum maaleef bütçenin çoğu kaska gidiyor :( bir de lastik işi var tabi fabrikasyon ırc lastikler kuru ve...

Yeni mesajlar