Arama sonuçlarınız

1. A

YAMAHA R25 ve HONDA CBR 250

Herkese selamlar abilerim. Bu iki motosiklet çoğu abilerim tarafından tartışılmış olup baya bi yorum almıştır. İkisininde eksisi ve artısı bulunmaktadır. Ben sizlere bu iki motosikletin performans değilde diğer ekstra bölümüne giren sorularını merak ettiğim ve bu sorular hakkında doğru...
  2. A

125CC lik Vitesli Motor Tavsiyesi.

Arkadaşlar selamlar. Daha önce 125cc'lik scooter konusu açmıştım cevaplarımı aldım. Şimdi sizlerden 125cc lik düzgün vitesli motor tavsiyesi istiyorum. Ortalama bütçem 4000-4500 TL civarı. Kesinlikle ikinci ele açığım. Çok kilometre olmazsa ( en fazla 10000) ikinci el almakta kararlıyım...
  3. A

Mondial Drift 125 kaç CC ?

Arkadaşlar selamlar, Şu a1 ehliyet muhabbetinden dolayı motor araştırıyorum da. Mondial drift kaç cc ? isim yerinde 125 yazıyor özelliklerde 135 motorun üstünde 115 yazıyo. Ben anlamadım beynim yandı ? yardımcı olurmusunuz. Bir de Mondial 125 Ardour. Alınabilecek bir scooter mı ?
  4. A

Yeni Ehliyet Yasası YARDIM !

Selamlar abilerim. Yeni ehliyet yasası gelicekmiş 1 ocakta hepinizin kulağı aşinadır. M ehliyeti A1 Ehliyeti yeni cıkıcakmış ve A2 yaşı artacakmış. 17 yi bitireceğim nisanda. Ocak gibi A1 ehliyeti alıcam ve en fazla 125cc kullanabilecekmişim. Şimdi bazısı diyorki 125 CC kullanamazsın en fazla...
  5. A

3500-4000 TL Bütçeye Scooter Tavsiyesi.

Herkese selamlar iyi forumlar, başlıkta belirttiğim mebla'da birtane scooter tavsiyesi arıyorum. İster o bütçede sıfır veya ikinci el farketmez. İzmir'liyim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür edeirim. NOT : Çok çok bilgili değilim. Yazacağınız motorun eksileri ve artıları yazarsanız çok...
  6. A

Basit Bir Scooter Tavsiyesi Lütfen

Selamlar arkadaşlar, Daha öncede konu açmıştım fakat çok çeşit scooter tavsiyesi bulunduğu için tekrar konu açma ihtiyacı duydum. Arkadaşlar ilk öncelikli amacım yazlıkta bisikletten sıkıldığım için almak motoru. Kesinlikle scooter alacağım. Günde en fazla yapacağım kilometre 20-30 dur fazlası...
  7. A

SCOOTER ALACAĞIM. YARDIM LÜTFEN CAHİLİM !

Selamlar herkese. Nisan 2016 da ehliyet sınavına gireceğim. Yazın motor lazım oluyor çünkü. 2016 haziran gibi de bitane scooter almak istiyorum. Fakat internette çok araştırmama rağmen herkes kendi scooterlarını övüyor doğal olarak. Bende forumu keşfettim ve yazmaya karar verdim. Ortalama...

Yeni mesajlar