Arama sonuçlarınız

1. grileo

Lazer Dragon Race Kask..

LAZER DRAGON MODEL KASKTIR. S BEDENDİR (M BEDENDE UYAR) NORMAL ŞEFFAF VİZÖRÜN YADINDA 2.Cİ OLARAK SİYAH HİÇ KULLANILMAMIŞ ORJ.VİZORDA VERİLECEKTİR.. TAŞIMA KILIFIDA HEDİYEDİR.. KASK SIFIR AYARINDADIR, STANDART LAZER KASKLARLA KARIŞTIRMAYIN, 249 TL TEK VİZÖRLÜ FİYATI MAGAZALARDA. FİYATI...
  2. grileo

İleri Sürüş Zamanı gelmedimi?..

Aklıma koydum arkadaşlar, epey sürüş eksiklerim var, racing makine kullanıcısı olarak yıllardır kendi kabiliyetim ve kendi geliştirdiğim tekniklerle motorumu kullanıyorum fakat bu hem içime sinmiyor hemde yeterli olmuyor. Daha iyi viraj almak daha iyi motora hakim olmak çok önemli bu yüzdende...
  3. grileo

5.500-6.000 Ytl Arasi Racing Makine Ariyorum..

Elimde olan bukadar arkadaşlar nakit alıcam satışıyla beraber hemen. Elinde bu fiyata uygun temiz racing(600-1000cc arası) makinesi olan arkadaşlara duyrulur.. Bana [email protected] dan da ulaşabilirsiniz.
  4. grileo

206 Gti Imla Takaslik..

***satilmiŞtir***
  5. grileo

Yokmu Bunun Bi çaresi!!!

:cat: KAWASAKİ ZX-6R ALDIM GEÇENLERDE AMA BU ALETİN YAKIT GÖSTERGESİ YOK MALESEF, İKİDEBİR DEPOYU AÇIP BAKMAM GEREK YOKSA YOLDA KALIYORUM. YOKMU BUNUN Bİ ÇARESİ Bİ ALETİ TAKILCAK ARKADAŞLAR. BİDE YEDEK DEPOSU VARMI ACABA VARSA NERDEN KONTROL EDEBİLİCEZ.? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINA...
  6. grileo

Deri Mont Araniyor...!

Korumalı, rüzgar ve su geçirmez uzun olmayan bel üstü M beden temiz montu olan arkadaşlar varsa görüşelim. resim ve fiyatı mail atabilirler :::::> [email protected]

Yeni mesajlar