Arama sonuçlarınız

1. megruz

Bodrum

Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim :) Babamın iş dolayısıyla buraya taşınmak zorunda kaldık hiç bir yeri tanımadığım bilmediğim için vakit buldukça motorla turluyorum fakat tek başına bir yerlere gitmenin zevki benim için hiç bir zaman olmamıştır..Buralarda olan varsa buluşalım bir çay...
  2. megruz

Merhabaa

Herkese merhaba..Bodruma mecburi sebeplerden ötürü taşındık motorumu satıp daha makul olan bajaj ns 200 e geçtim..Fakat farkettimki buralarda motor grubu yok veya ben görmedim.Bodrumda böyle bir grup olan veya grup kurma planı olan birileri benimle iletişime geçerse sevinirim :) iyi forumlar.
  3. megruz

A2 VE R6 :)

Merhabalar yaşım 19 2016 ya girmeden kısa bir süre önce A2 Ehliyeti almıştım fakat geçen gün polis çevirmesinde öğrendiğim kadarıyla bu ehliyet 2016 dan sonra kullandığım motora uygun değilmiş.bunu bende biliyorum fakat benim bildiğim kadarıyla 2016 öncesinde alınan ehliyetlerde bir değişiklik...
  4. megruz

Megelli 250R Soru&Cevap

Kendisiyle yaklasık 5-6 ay beraber olmak zorunda kaldık bu sürede basıma gelenler eksi yönleri,artı yönleriyle herseyiyle motoru tanıdım bu motor ile ilgili aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.. Ben forumlarda genel olarak gördüğümüz sorunlardan başlayayım.. 1) Biraz iriyseniz aynalar...
  5. megruz

Marş sorunu

Merhaba.. Motora binip kontağı açtıktan sonra marşa basıyorum bazen tekte alıyor bazen gaz verince alıyor bazen hiç almıyor bunun sebebi ne olabilir ? Motoru bir yere bırakıyorum sağlamca geri dönüp çalıştıramıyorum çok canımı sıkıyor..Ustam bujiden ve akü yetersizliğinden dedi.Ama ben motorun...
  6. megruz

MEGELLİ 250R

İyi forumlar.. Radyatör suyuna yağ karışmış ve motorun yağı dökülüyor.Motor çalışmıyor..bunlar contanın kırıldığına işaret değil mi ?
  7. megruz

İstanbul Beylikdüzünden...

Merhaba abilerim,ablalarım ve kardeşlerim :)Cbr600rr da abimin ''ver lan bi yere gidip gelicem'' diyip kaza yapması sonrasında Megelli250r ye düşen bir gencim.İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum.
  8. megruz

Megelli 250R

servisi disinda istanbulda su motora bakan yokmu ya varsa bilen yardim edebilir mi
  9. megruz

İSTANBUL

İstanbulda motosiklet tamir dükkanı olan birisi var mı veya çok güvendiği bir yer ?
  10. megruz

MEGELLİ 250R

Megelli 250R motorumun contası yanmış servis 800 lira fiyat istiyor normal mi bu fiyat ? arabanın contasını o fiyata yapıyorlar fakat motosikletin parçaları hakkında fazla bilgim olmadığı için size sormak istedim.
  11. megruz

İstanbul Beylikdüzü

İstanbul Beylikdüzünden selamlar :) Megelli 250r kullanıyorum
  12. megruz

MEGELLİ 250R ATEŞLEME SORUNU

Anlayan birisi yardımcı olabilir mi ? yaklaşık 1 haftadır bu şekilde kapının önünde yatıyor.Bujiyi değiştirdik sıkıntı onda değilmiş bazı abiler subap ayarlarındandır diyor ama her kafadan farklı bir ses çıktığı için ne yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar