Arama sonuçlarınız

1. B

Scooter tavsiyesi

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşleriniz olsun :) cumartesi günü bende diğer markalara baktıktan sonra doğu batıyla telefonda görüştüm ama geç kaldın bugün tescil işlemlerini başlatmamız lazımdı dedi euro5 muhabbetinden dolayı pazartesi işlemlere başlanmıyormuş sanırım.
  2. B

Scooter tavsiyesi

Güncel
  3. B

Scooter tavsiyesi

Sağol yorumun için görünüşü benim de çok hoşuma gitti. Kuryenin öyle demesi çok kıymetli sürekli üstündeler sonuçta. Cumartesi genel olarak gezeceğim vogeye de kesin gidip bakayım. Hiç bakmamıştım bu modele incelemekte fayda var çok sağol.
  4. B

Scooter tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda forzamı satıp araç almıştım ama İstanbul sonuçta tekrar motosiklet bakmaya başladım :) şimdi aracın yanına ufak bir scooter bakıyorum. Taksitli olması daha çok işime geleceği için honda ve yamaha bakamıyorum.(Pcx, Nmax baktım kampanya yok) Bunlar dışında tavsiye...
  5. B

Yeni motosiklet tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Severek kullandığım forza 250mi değiştirmek istiyorum. Aklımda nc750 var. Kullanım amacım hafta sonları İstanbul çevresinde gezmek, yılda 2-3 kez yaz tatili için çadırımızı alıp daha yüksek km yapmak. Onun dışında işe git gel. Genelde artçılı kullanıyorum. Şuna da...
  6. B

Cardo spirit vs Crown Micro hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar. Aliexpresten almayı düşündüğüm interkomlar hakkında detaylı inceleme bulamadığım için bütçeyi biraz daha yukarı çekip incelemesini bulduğum bu iki interkomu gözüme kestirdim. Kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Artçımla kullanmak için uygun mudur? Hangisini...
  7. B

Motosiklet için yardım/tavsiye.

Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda kullanmış olduğum Pulsar 200 ns motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda maxi scooter var. Japonların hali malum. Bir iki honda bayisini aradım sırada 500 kişi falan var dediler. O yüzden stok sorunu olmayan kymco (downtown) ve sym (joymax z plus) markalarını...
  8. B

İstanbul-İzmir arası yol

Herkese merhaba. Tatil için motosikletimle(Pulsar 200ns) 2 kişi İzmir'e gitmeyi planlıyoruz. Navigasyon Osmangazi+İzmir otoyolunu öneriyor. Daha önce bu rotayı kullanan arkadaşlar varsa geçişler nasıl oluyor? Hgsden mi çekiyor yoksa nakit mi ödüyoruz? (Anlaşılacağı gibi ilk geçişim olacak) :)...
  9. B

Lastik basıncı düşmesi hk.

Merhaba arkadaşlar. Pulsar 200 ns kullanmaktayım. Geçen sabah lastik basıncında sıkıntı olduğunu fark ettim. Benzinlikte şişirdim ama ertesi gün yine aynı sorunla karşılaştım. İki lastikte de basınç 12lere kadar düşüyor ama fiziki bir sorun gözükmüyor. Sizce sorun ne olabilir? Yardımlarınızı...
  10. B

Frene basınca gelen "tak" sesi hk.

Merhabalar, Pulsar 200 NS kullanıcısıyım. Bir kaç seferdir arka frene ilk bastığım anda "tak" diye bir ses geliyor. Sanki motorun altına taş vb. bir şey çarpmış gibi. Sürüşe başladıktan bir süre sonra da kesiliyor yada ben farketmiyorum. Malum pandemi yasaklar derken servise gitme fırsatı...
  11. B

Bakımlı & Temiz Pulsar 200NS

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acil-sahibinden-temiz-pulsar-200ns-541341675/detay/ 2015 model 23.500 kmde. Herhangi bir kazası bulunmamaktadır. Bütün bakımları kendi servisinde (ara bakımlar dahil) eksiksiz yapılmıştır. Üzerinde michelin pilot street lastik & alarm...
  12. B

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve yeni başlayacağım. Araştırayım derken müthiş bir bilgi kirliliği oluştu.O titriyor şu gitmiyor derken bir adım ilerleyemedim alma konusunda. 6-7 bin bütçeyle önerebileceğiniz motorlar var mı? 125-150 cc düşünüyorum başlangıç için bilmem siz ne...

Yeni mesajlar