Arama sonuçlarınız

1. E

Gaz Verince Stop Ediyor

debriyajla sür öyle bi konuya , böyle cevap.
  2. E

Far sorunsalı

Elimde aliexpressten araba icin aldıgım h4 halojen var, mevcut motorum cruiser 250'e uyarmi acaba? sanirim bendeki s3 socket. Yani ne yapmak lazim. Bilgim yok hic..
  3. E

Benzin dökülen depo

Benzin tastı pompacı sağolsun izleri çok derinleşti ne yaptıysam çıkmadı çaresi varmı? Motor mat renginde psta cila olmaz sanırım
  4. E

Çeşme hgs ?

Merhaba Yarın Çeşmeye gitmek istiyorum rotayı hic bilmiyorum Deniz görüp kafa dinlicem hgs çıkarabilirmiyim haftasonuna
  5. E

İzmir bi günlük kaçamak yeri ?

Karşıyaka tarafındayım. 1 günlük kaçamak arıyorum. Yolları çok bilmiyorum, varmı tavsiye edeceğiniz yer? 1 gün iznim var, motorumla başbaşa kalmak istiyorum:P Aklımda çeşme var. Karagölde güzel diyolar ama yolları kötü sanırım
  6. E

Bell qualifer vizör

siyah vizörü orjinal 200 tlye buldum. biraz pahallı geldi. buna muaadil nerden bulabilirim
  7. E

Dainese deri ceket modeli

bu ceketin modelini bilen varmı? dainesein sitesinde de bulamadım. yardım edersenız sevınırım
  8. E

Chopper için siyah fairing

istanbuldaki customcularda hep görüyorum, çok hoşuma gidiyor. Motorum rks cruiser 250 buna fairing konusunda yardımcı olabilecek varmı? izmirde nereye gidebilirim? aliexpressten getirtip kendim de yapmak istiyorum...
  9. E

Motosiklette fren sorunu

Arkadaşlar merhaba, çok motor tecrübem yok. Ehliyet aldıktan sonra scooter'la paketcilige basladim. Motor Honda spacy 110 motorun gidişi çok güzel fakat frenlerde sıkıntı var. Arka tekerde bi nebze kayma yok fakat ön frende stabil gitsemde sert sıkarsam direk kaymaya başlıyor. Bu durum lastikten...
  10. E

Satilik Shark Vancore M beden Mat rengi

Ürün temiz balakla ile kullanılmıştır 3-4 defa binerken kullandım henüz kendi motorum olmadığı için. izmir içi elden vermek istyorum mümkünse. fiyat 750 tl.